Sunday 4 September 2011

Inspirational style - Miha



1. Care este stilul tau vestimentar?

De multe ori mixez elemente feminine, cu piese de inspiratie masculina. Fuste cu talia inalta, camasi albe, blazere si maiouri simple - asta e reteta mea. De obicei, vara, ma regasesc in stilul anilor '50. Iarna nu ma despart de topurile asimetrice si jeansii skinny.

2. Ce te inspira?
Urmaresc bloguri de personal style (printre care 5inch and up sau The Glamourai) si site-uri deco, sunt foarte atenta la oamenii din jur. Ma inspira muzica de pian si cerul la apus.

3. Care este piesa ta favorita din garderoba?
Mi-ar fi greu sa ma decid asupra uneia, dar ar fi o rochie Jil Sander pe care am gasit-o la un pret derizoriu.

4. Ce magazine si ce designeri preferi?
Intru in orice magazin, de la SH-uri la Victoria 46. Mixul high&low mi se pare cea mai smart abordare a modei.
Dintre designerii romani, as apela oricand la Andreea Badala si Andra Clitan. Ii iubesc pe Tomas Maier de la Bottega Veneta, Dries Van Noten, Christopher Kane, Alber Elbaz, Phillip Lim, Haider Ackermann, Stella McCartney si Jil Sander.

5. Care sunt tendintele tale preferate din noul sezon FW 2011/2012?
Gingasia pe care mi-o inspira croiurile a la anii '60, gandindu-ma la fashion icon-urile de atunci, si tendinta androgina - tuxedo girl.

6. Ai un fashion icon preferat?

Imi plac Jean Shrimpton si Katherine Hepburn. Apreciez si stilistii care au stat in spatele imaginii surorilor Olsen sau grupul de rusoaice Dasha Zhukova - Natasha Goldenberg - Mira Duma - Vika Gazinskaya.

7. Cum ai inceput sa interactionezi cu lumea modei?
Inainte sa-mi incep blogul, am scris cateva articole pentru un site dedicat femeilor. Apoi, am lucrat pentru doua reviste romanesti ca stilist si editor de moda. Povestea continua :)

8. Care crezi ca sunt locurile din Bucuresti unde se intalnesc cele mai fashionable persoane?
Lipscani si Gaia.

9. In final spune-ne un truc vestimentar
Zilele trecute, imi spune un prieten ca a rugat-o pe o tipa cu care era la intalnire sa-si schimbe pantofii pentru ca erau total odiosi. Si eu cred asta, pantofii sunt esentiali intr-o tinuta - o pot transforma in ceva senzational sau dimpotriva...In afara de asta, cred ca important este sa stii exact ce culori si croiuri iti vin perfect si pe acea directie sa mergi. Nu iti cumpara haine si pantofi in care nu te simti TU.


Check her blog here

1 comment:

  1. Classically chic black and white outfit. Just beautiful!

    The Styleseer
    http://styleseer.blogspot.com

    ReplyDelete

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)