Monday 25 July 2011

Absolutely Fabulous -Online Magazine summer issue



Daca simteai ca iti lipseste ceva vara aceasta, nu te mai ingrijora! www.absolutelyfabulous.ro este tot ce aveai nevoie in acest sezon!

Diana Enciu si Alina Tanasa au lansat numarul trei al revistei Absolutely Fabulous si ti-au pregatit peste 100 de pagini savuroase numai bune pentru a evada intr-o lume fabuloasa unde totul este creat numai pentru tine si stilul tau de viata.

Si pentru ca meriti cateva ponturi, vrem doar sa stii ca te astepata: doua femei incantatoare care te vor ghida de pe Rue des Trucs catre Absolutely Fabulous Fashion and Vintage Fair, iar dupa ce te vei regasi in fotografii, vei avea ocazia sa cunosti bloggeri din toata lumea, sa bei un ice tea la cea mai cool ceainarie din oras si sa te hotarasti ce ti se potriveste mai bine: New York sau Moscova?!

Si pentru ca imaginile fac cat 1000 de cuvinte Absolutely Fabulous ti-a pregatit patru pictoriale de senzatie, perfecte pentru o vara electrica. Si pentru ca nu putea sa lipseasca si doza de lux, dupa care ravnesti atat de mult, ti-am pregatit: ilustratii de lux, interviuri cu doua colectionare de lux autentic si o doza de energie binemeritata pentru o vacanta ce se anunta a fi incendiara.

Rasfoieste, citeste si savureaza paginile Absolutely Fabulous Magazine si fii pur si simplu Fabuloasa in aceasta vara!

Be FABULOUS!

Be Absolutely Fabulous!



No comments:

Post a Comment

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)