Thursday 26 January 2012

Un party cu impletituri rusesti - Oksana Salon new location

Daca visezi la unghii perfecte, coafuri creative, tunsori revolutionare, masaje complexe, spa si sauna, atunci sigur visezi la OKSANA SALON. Si pentru ca toate acestea sa fie cat mai aproape de tine, Oksana Salon s-a mutat in inima Bucurestiului pe Putul lui Zamfir nr 15.

Evenimentul care a marcat relocarea salonului s-a transformat intr-o adevarata petrecere ruseasca cu ceai la samovar, muzica ruseasca si impletituri fabuloase. Toti cei prezenti la eveniment au avut ocazia sa testeze pe parul lor impletiturile marca Oksana.

Incepand cu 24 ianuarie, Oksana Russian Hair&Beauty Salon isi asteapta clientii pe Str. Putul lui Zamfir, nr.15 si ii intampina cu un spatiu care pune la dispozitie zone in care se pot realiza servicii precum: coafura&frizerie, manichiura&pedichiura, cosmetica faciala&coporala, spa, modelare corporala si totodata o zona in care se vor realiza bilunar intalnirile clubului de socializare – Klub Oksana.


Oksana Russian Hair&Beauty este un salon cu specific rusesc, creat pentru doamne, domni si copii, un salon care ofera servicii de hairstyle, tratamente faciale si corporale, manichiura si pedichiura si servicii precum home care, seara burlacitelor si gold, platinum&black gift cards.
Oksana Salon, se diferentiaza de celelalte saloane din Bucuresti nu numai prin serviciile de top, realizate de specialistii pregatiti la Moscova, ci si prin atmosfera intima din cadrul salonului, prin ceaiul servit din samovarul traditional, dupa ritalul rusesc, muzica ruseasca si papusile Matrioska, care toate te imbie la relaxare si destindere, facandu-te sa uiti de lumea exterioara.

(photo credit poze 1,2,3: Petrica Tanase)

We all got braids ( with Sandra&Eve and Laura)

3 comments:

  1. vai, ce rochie frumoasa ai Silvia!

    ReplyDelete
  2. i love braids. suits you so well.
    nice blog- great inspiration for me.
    kisses to you
    maren anita

    FASHION-MEETS-ART by Maren Anita

    ReplyDelete

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)