Monday 27 February 2012

Paseste in Paradis!




Paseste in Paradis, descopera mireasma perfectiunii: feminina, moderna, luxoasa si sofisticata!

Descopera picaturile de rai ce compun, una cate una, apa de parfum Paradise!

Experimenteaza frumusetea intensa, unica, seducatoare care te cucereste instantaneu.

Desfata-ti toate cele 5 simturi si descopera-l pe al 6-lea: simtul fericirii absolute!

Paradise este aroma divina creata pentru ca TU sa TRAIESTI intensificate toate emotiile vietii! Te vei bucura de cele mai catifelate atingeri, cele mai delicate arome ce definesc o personalitate unica.

Lasa-te cucerita de rafinamentul si exotismul care danseaza in fiecare nota a parfumului.

Indragosteste-te de perfectiunea care defineste aromele impletindu-le intr-o armonie desavarsita!

Vei savura notele inalte de frezie, piper negru si rosu cu un amalgam paradiziac din notele de baza de iasomie, lacrimioara si bujor. Te vor fermeca apoi notele joase cu esenta senzuala de mosc, cashmeran si lemn de cedru. Intregul parfum imbina contrastele catifelate si cremoase in cel mai delicat mod.

In viziunea Bucurest-Style femeia Paradise ar putea fi reprezentata prin Iuliana, o femeie cu un stil foarte modern, feminin, care traieste in propriul ei paradis si este mereu fericita si pozitiva, bucurandu-se de fiecare moment.

Asemenea parfumului, ea este o femeie a contrastelor, denotand eleganta, dar si spontaneitate in acelasi timp. Ea a descoperit trendul Boho Chic si ar vrea sa-l intalneasca tot mai des pe strazile Bucurestiului.


Rasfat olfactiv la metrou

Pentru a simti aroma noului parfum, au fost amplasate panouri speciale in statiile de metrou Piata Unirii, Universitate, 1 Mai si Eroilor. Acestea sunt insotite de pulverizatoare, astfel trecatorii pot trece printr-o veritabila experienta olfactiva paradiziaca. Noi am experimentat acest lucru si am adus si dovada in imaginile ce urmeaza. Ramane ca si voi sa testati senzatia Paradise!



No comments:

Post a Comment

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)