Friday 10 February 2012

Inspirational style- Silvia Postolatiev

Palarie Meli Melo, camasa matase Lashez,geanta, esarfa vintage, bratara Parfois

Haina New Yorker, esarfa , jeans H&M, botine Top Shop, plic vintage


1.Care este stilul tau vestimentar?

Mi-ar placea sa ma imbrac dupa cum simt , insa meseria de zi cu zi ma restrictioneaza destul de mult in ceea ce priveste stilul. Asa se face ca in timpul jobului adopt tinute casual, lejere si comode, cu accente rock sau sport . In timpul liber insa ,incerc sa "recuperez" . Dar vorbind la modul general, nu cred ca ma incardez intr-un anumit stil, ma imbrac in functie de stare , momentul zilei si eveniment. Incerc sa respect dress code-ul (chiar si cel neoficial) al unor momente ale zilei sau evenimente , incat sa nu fiu over-dreesed sau invers , mie se pare o regula de baza .

2. Ce te inspira?

Recunosc ca petrec foarte mult timp pe blog-urile de moda si personal style, am un maldar de reviste acasa adunate de-a lungul anilor si pe care le mai rasfoiesc din cand in cand, cand sunt la pamant cu inspiratia. Dar inspiratia poate veni de oriunde, din calatorii, muzica, filme, design interior. arta in general sau pur si simplu e suficient sa vezi un singur item sau accesoriu, ca ii dezvolti povestea si sa construiesti un look propriu.

3. Care este piesa ta favorita din garderoba?

Nu am piese favorite , insa recunosc ca port in mod insistent anumite haine sau incaltari care sunt de baza in garderoba mea, tocmai pentru ca sunt versatile, comode , de efect si pot fi combinate cu usurinta la orice. In sezonul de iarna , printre ele se numara : o parka calduroasa si foarte usoara, niste cizme nerge din piele intoarsa peste genunchi, un guler de blana vintage , geanta cu tinte si nelipsitii pantaloni de piele .

4. Ce magazine si ce designeri preferi?

Ca si orice fata pasionata de moda cu un buget care are si el o limita , de obicei fac shopping la brand-urile mass-market din capitala . Insa gasesc lucruri frumoase si destul de accesibile si in magazinele gen Mini Prix, targuri tematice sau SH-uri .

Ca si designeri , i-as mentiona pe Alexander Wang , Isabel Marant, Roberto Cavalli, Acne, Balmain, DKNY pentru look-uri purtabile zi cu zi si Lanvin, Marchesa, MLH, Elie Saab pentru tinutele de seara sau ocazie.

5. Care sunt tendintele tale preferate din sezonul care vine, SS 2012?

Sunt efectiv indragostita de colectia SS 2012 a casei Balmain! Alb + denim + metal (auriu) mi se pare combinatia cea mai reprezentativa a sezonului.

Alte trend-uri preferate pe acest sezon ar fi :

- Pastelurile si materialele fluide ( 3.1 Phillip Lim, Alberta Ferretti,Ermanno Scervino) ,

- Culorile tari si imprimeurile folk ( Anna Sui, Isabel Marant, Dsquared2)

- Dantela, piele (Valentino)

6. Ce obiect vestimentar sau accesoriu ti-ai dori foarte mult sa adaugi la garderoba?

Mi-as dori o vesta de blana veritabila (insa nu-mi permit ,plus ca iubesc animalele), o geanta Chanel clasica , Celine sau Alexander Wang Rocco Duffel bag :)

7. Ai un fashion icon preferat?

Nu am o preferata, insa imi plac : Oliva Palermo, Mary-Kate Olsen, Rachel Zoe, Rosie Huntington-Whitley , Miroslava Duma, Victoria Beckham, Kim Kardashian ( da!), Jennifer Lopez si bineinteles o gramada de fashion-bloggeri pe care ii gasiti listati la mine pe blog :)

8. Cum ai interactionat cu moda pana in prezent?

Intr-un stil propriu si personal de multa vreme, iar stilul meu a evoluat o data cu mine intr-un mod firesc . Insa la modul profesional, interactionez cu moda prin prisma jobului si a marei mele pasiuni : fotografia. M-am specializat in fotografie de fashion & beauty (http://silviapostolatiev.blogspot.com/) , imi place foarte mult sa fac si make-up , iar mai nou am intrat in randul blogger-ilor de moda, initiind jurnalul meu de personal style pe http://rock-and-roses.blogspot.com/.

9. Care crezi ca sunt locurile din Bucuresti unde se intalnesc cele mai fashionable persoane?

Personal consider ca Bucurestiul este destul de dezamagitor la aspectul "Fashionable people".Oamenii nu prea indraznesc sa se evidentieze prin vestimentatie, iar cei care o fac , de obicei sunt la extrema cealalta, sunt excentrici, vulgari sau penibili chiar. Insa exista si o categorie de oameni , destul de restransa, care au ceva de educatie si simt estetic in acest sens. In general sunt oamenii din bransa ,care au legatura directa cu moda . Personal, am remarcat oameni frumos imbracati si in zona Lipscani in perioada calda, mai ales, la targurile sau evenimentele de specialitate.

10. In final, spune-ne un truc vestimentar.

Niste trucuri de baza in ceea ce priveste vestimentatia si stilul ar fi :

- Ordine periodica in garderoba. Macar o data pe sezon fa curatenie si arunca sau doneaza fara mila piesele pe care le-ai purtat foarte rar sau deloc, chiar daca sunt noi! Cu siguranta, o prietena de-a ta va fi incantata sa le poarte!

- creaza niste tinute din piesele deja existente si vezi ce iti lipseste si ce completari poti face

- cand mergi la shopping, fa-ti o lista exact cu ce crezi ca ti-ar lipsi sau macar incearca sa te tii de ea . Important : Du-te singura si nu te lasa influientata de nimeni!

- toti avem defecte si calitati. Incearca sa porti haine care sa te avantajeze. Daca te simti bine in hainele alese, asta se vede si in atitudine si este tot ce conteaza!

Blogul Silviei il puteti gasi aici .

5 comments:

  1. Imi place mult de ea! Este super! <3

    http://therubberdoll.com/

    ReplyDelete
  2. Cool interviu!!! Ador stilul tizei mele Silvia.

    kiss from www.walkingonadream.net

    ReplyDelete
    Replies
    1. Piro , draga ...luv u2:) hai vino acasa mai rpd:)

      Delete
  3. ou love that purple hat with white combination :))

    ReplyDelete

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)