Thursday 10 November 2011

In bratele lui te regasesti…

** “Mulţi spun că sunt perfect, dar am nevoie de tine căci altfel sunt defect..”, sunt cuvintele pe care orice femeie doreşte să le audă din partea persoanei iubite şi totodată versurile faimosului cântăreţ Smiley.

Pentru lansarea celei mai noi ape de toaletă pentru bărbaţi Perfect Strenght, Avon a ales ca o continuare firească a colaborărilor anterioare, una din cele mai iubite vedete ale momentului.

Smiley este prima vedeta masculină locală asociată unui parfum Avon şi reprezintă imaginea bărbatului puternic, curajos şi devotat, care de fiecare dată re
uşeşte să pună zâmbetul pe buze celor care îl ascultă.

Smiley spune despre Perfect Strenght că este parfumul bărbatului puternic, dar romantic, care cântă, dansează, iubeşte şi se bucură de fiecare moment al vieţii, alături de persoana iubită.

Perfect Strenght este cea mai nouă aromă dedicată bărbaţilor, ideal de seducătoare şi confortabilă având un efect vibrant asupra femeilor. Notele sale de ambră, pin, lemn de santal şi piper surprind atât latura masculină, cât şi cea sensibilă a bărbatului, făcând orice femeie să se piarda în braţele lui.

Apa de toaletă Perfect Strenght va fi disponibilă din luna Ianuarie 2012, cu posibilitatea de a fi comandată exclusiv prin intermediul Reprezentanţilor Avon la preţul de 60.00 lei.**

No comments:

Post a Comment

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)