Friday 18 November 2011

Frames of style


Kung Saruda Nimpitakpong- "Love is"


Chinachan Nimpitakpong- "Rolling in the deep"






Miyuki Ueda - demonstratie de sumi-e
Irina Irimia- "Japanese Jungle Jam Trilogy"





Kung Saruda Nimpitakpong ṣi Chinachan Nimpitakpong

Prima editie a mix-ului international de modă si lifestyle FRAMES OF STYLE s-a incheiat pe 11 noiembrie în București, la Hotel Intercontinental.

Evenimentul, conceput ca un cocktail show de modă si lifestyle a debutat prin prezentarea creatiilor vestimentare din colectiile primăvară-vară 2012 ale designerilor thailandezi Kung Saruda Nimpitakpong si Chinachan Nimpitakpong, doi dintre cei mai cunoscuti designeri din Thailanda, stilisti ai Casei Regale din Thailanda si creatori a două mărci de renume, Kunitar si 8E88.

Pe podiumul FRAMES OF STYLE au putut fi admirate si tinute din colecția Japanese Jungle Jam Trilogy a designer-ului român Irina Irimia.

Accesoriile care au întregit tinutele prezentate au fost oferite de Lust of Creation (încălțăminte semnată de Adriana Nedelea) și de Ashley Scott din Chicago (bijuterii). Machiajul modelelor care au defilat în ambele colecții a fost asigurat de Mirela Vescan Make-up Academy, iar hair styling-ul de Marian Cotoi (www.mariancotoi.ro).

Eleganta ambientală a evenimentului FRAMES OF STYLE, desfăsurat pe 11 noiembrie la Hotel Intercontinental, a fost completată de artista japoneză Miyuki Ueda care a pictat cu cerneală neagră, în tehnica numită în Japonia sumi-e (sau suibokuga). Demonstratia făcută de Miyuki a fost o premieră pentru România, mai ales că europenii nu sunt foarte familiarizati cu această tehnică, care a fost adusă din China în Japonia de către călugării budisti Zen, în secolul XIV.

No comments:

Post a Comment

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)