Saturday 1 October 2011

When ballet meets fashion- Dimenzione Danza



Joi seara am fost invitate in primul magazin Dimenzione Danza din Romania, care s-a deschis in luna septembrie la Baneasa shopping city. Magazinul este unul deossebit cu un design foarte creativ si atent decorat. Dintre produsele Dimenzione Danza cel mai usor iti atrag atentia accesoriile in forme atipice, cu un design cute care te face instant sa le indragesti.

Dimenzione Danza se imparte intre linii sport si casual dedicate femeilor, dar are si linii pentru copii, iar o majoritatea produsele lor se inspira din lumea baletului. Brandul este axat pe patru colectii:

  • City: moderna, versatila, niciodata banala, te face sa te simti in largul tau.
  • One Mile From Home usor de purtat, tinute relaxate in armonie cu propriul stil vestimentar.
  • Active este o atitudine si un fel de a fi, reprezentand libertatea si energia ta nelimitata fara a-ti neglija insa latura feminina.
  • Weekend iti da ocazia sa te simti in largul tau in timpul liber pentru ca momentele de respiro sa fie placute si relaxante, presarate cu un strop de eleganta ce nu se demodeaza niciodata.

La eveniment am fost alaturi de Denisa, Alice si Dinna, iar daca doriti sa aflati mai multe despre magazin si colectiile lor va invitam sa vizionati site-ul lor aici.
















Dimensione Danza a aparut in 1983 din imbinarea talentului balerinei Nadia Necchi si al sotului acesteia, Enrico Baroni, specialist in moda. Cei doi au propus un concept unic pe piata, caracterizat prin confort, feminitate marcanta si o deosebita atentie la detalii. Designul hainelor este inspirat din lumea dansului si din atmosfera street style-ului newyorkez, oferind piese vestimentare urbane si confortabile.


No comments:

Post a Comment

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)