Saturday 22 October 2011

The Very Best of Versace for H&M in avanpremiera pentru tine


17 noiembrie 2011 – ziua in care iubitorii de moda din Romania vor avea pentru prima oara posibilitatea sa achizitioneze item-urile preferate dintr-o colectie realizata de H&M impreuna cu un designer. Colectia The Very Best of Versace for H&M va fi disponibila in doua dintre magazinele din Bucuresti - Baneasa Shopping City si Unirea Shopping Center.

Pana atunci insa, H&M iti ofera doua posibilitati de a intra in posesia unor produse din colectie in avanpremiera. H&M organizeaza un concurs la nivel glogal al carui castigator va primi 3 tinute complete din colectie. Competitia a debutat pe 20 octombrie, iar Donatella va fi cea care va alege castigatorul. Pentru a intra in competitie, creeaza un look pe Polyvore folosind una dintre paletele din colectia Versace. Fii creativ, alege-ti piesele preferate, adauga logo-ul si apoi posteaza look-ul pe pagina ta de Facebook. Pe langa marele premiu, in fiecare zi cele mai bune 10 look-uri vor castiga o esarfa din colectia exclusiva Versace for H&M. Mai multe detalii gasesti pe http://www.facebook.com/hm

In plus, in Romania, H&M si ELLE iti ofera sansa de a participa la o sedinta de shopping extraordinara, o avanpremiera a colectiei Versace for H&M. Inscrie-te la concurs pe www.elle.ro si poti fi printre norocosii care isi vor achizitiona piese din colectia limitata Versace for H&M. Participantii au sansa de acastiga o invitatie de 2 persoane la sesiunea de shopping organizata in exclusivitate pentru cititoarele ELLE in avanpremiera lansarii colectiei Versace for H&M, in seara zilei de 16 noiembrie 2011. Cu aceasta ocazie, H&M ofera publicului din Romania sansa unica de a purta creatiile celebrului brand printr-o colectie emblematica, stralucitoare, din materiale exclusiviste la preturi fantastice pentru casa Versace.


3 comments:

  1. Buna! Doresc sa particip la lansarea colectiei din 16 nov. 2011. Se poate participa numai in baza unei invitatii ?

    Va multumesc,
    Ana Marin
    Cosmopolitan Travel
    Bucuresti

    ReplyDelete
  2. Concursul Elle s-a incheiat

    ReplyDelete
  3. Da pe 16 se poate participa doar pe baza de invitatie

    ReplyDelete

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)