Monday 31 October 2011

Shopping system pentru colectia ,,The very best of Versace for H&M"

Cea mai recenta colectie de designer, The Very Best of Versace for H&M, va fi in curand in magazine. Pe 17 noiembrie, incepand cu ora 8:00 AM vei putea achizitiona produsele tale preferate din magazinele H&M din Unirea Shopping CentersiBaneasa Shopping City.
Intrucat colectiile exclusive realizate in colaborare cu designeri sunt intotdeauna asteptate cu maxim interes, iti prezentam cativa pasi simpli care te vor ajuta sa ai o experienta nemaipomenita de shopping.

Aseaza-te la rand
Daca ajungi inainte ca magazinul sa se fi deschis, te rugam sa te asezi la rand, iar echipa H&M iti va explica mecanismul de shopping.

Primii 280 de clienti din rand vor primi o bratara colorata; exista 14 culori, fiecare pentru un grup de 20 de clienti. Culoarea pe care o ai itiara ta cand o sa-ti vina randul pentru a face cumparaturi in zona de designer. Fiecare grup va avea 10 minute la dispozitie pentru a face cumparaturi, urmand o pauza de 5 minute pentru reumplerea zonei de designer. Bratarile sunt valabile doar pentru clientii care doresc sa achizitioneze produse din colectia pentru femei si sunt utilizate pentru a scurta randurile si pentru a inlesni cumparaturile.

Nu te regasesti printre primii 280? Nicioproblema! Vei putea face cumparaturi in magazin deoarece randul este valabil doar pentru colectia de designer. Gaseste-ti inspiratia si pregateste-te pentru cand o sa-ti vina randul – dupa 2 ore vom deschide aceasta zona pentru toti clientii.

Poti achizitiona un singur explemplar din fiecare produs (accesorii etc.) si o singura marime (produs vestimentar/pantofi). Te rugam sa tii cont de faptul ca nu putem sa-ti garantam disponibilitatea indiferent de locul pe care-l ocupi in rand.

Toate aceste reguli sunt menite sa teajutesaai o experienta de shopping cat mai placuta si sa ofere ocazia cat mai multor clienti sa cumpere produse din colectia de designer.

Ce magazin sa alegi
Verifica pepagina www.hm.com sectiunea”Localizare magazin” pentru a te asigura ca magazinul H&M din orasul tau are aceasta colectie.

Returnarea produselor
Acceptam returnarea produselor in termen de o zi. Produsele trebuie sa fie intr-o stare perfecta (nepurtate/nefolosite) si te rugam sa nu uiti sa aduci bonul fiscal! Tine cont de faptul ca accesoriile si lenjeria intima nu pot fi returnate din motive de igiena.

Si ca sa iei mai usor o decie, iata produsele din colectia ..The very best of H&M" si lista de produse:

Shopping placut!

1 comment:

  1. sandalele nu sunt????
    vazusem pe site ca bratarile nu sunt la noi...

    ReplyDelete

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)