Wednesday 5 October 2011

Rochii de seara Cristallini-indrazneste sa iesi din tipare- Raluca's pick


Pentru ca diversitatea este un lucru care ii defineste, Cristallini dispune de rochii de seara si rochii elegante, care reusesc sa se muleze perfect pe stilul oricarei cliente, respectiv pe tipuri de evenimente.

Printre preferatele mele se numara urmatoarele:

1.Delicate swan

Aceasta rochie este potrivita pt un cocktail party sau un eveniment monden, la care vei atrage cu siguranta privirile tuturor invitatilor prezenti. Originalitatea rochiei consta in materialul folosit, si anume penele, si, in acelasi timp, combinatia nude&black da o nota classy outfit-ului tau.

2.Royal feeling

Personal, I just love this dress! Rochia inspira eleganta, opulenta si rafinament si aminteste cumva de basmele cu printese. Daca vrei sa stralucesti pe un Red Carpet sau fie doar in propria ta fairy tale, atunci aceasta este rochia potrivita pentru tine !


3.Empire glam

Dupa cum sugereaza si titlul, rochia duce cu gandul la zeitele grecesti si impune o atitudine de femeie puternica, sigura pe sine, care stie ce vrea. Culoarea mov si aplicatiile shiny completeaza acest outfit fabulos, astfel incat nu poti da gres la un event glamorous!


No comments:

Post a Comment

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)