Wednesday, 28 September 2011

Rochii de seara Cristallini- 3 modele, 3 personalitati - Sil's pick

Dominate de eleganta, la Cristallini am descoperit rochii de seara si rochii elegante pentru toate tipurile de personalitati, de la cele non-conformiste pana la cele care mizeaza pe un stil clasic, conversator.

Alegerile mele constau in trei rochii pline de atitudine, foarte stylish dar si foarte hot.

1. Rock on!
Chiar si stilul rock poate fi dominat de eleganta, iar o rochie mini pentru un bal sau un party intr-un club este cu siguranta cea mai sexy optiune. Cu ajutorul unor accesorii masive, rock style, intreaga tinuta capata o alura diferita si te duce cu gandul instant la o petrecere wild!


2. Glam night!
Lately am inceput sa fac o obsesie pentru rochiile mini care se muleaza perfect pe silueta, realizand ca sunt unele dintre cele mai sexy optiuni pe care le poti face pentru seara. Adaugand o nota stralucitoare, foarte trendy in noul sezon, aparitia ta va fi una glamorous.3. The elegance of the bow
Nu m-am putut abtine fara a alege o rochie cu o funda, insa una glittery care se cere remarcata. Avand o culoare neutra si o croiala extrem de versatila, aceasta rochie poate fi optiunea ideala pentru o seara fastuoasa sau pentru un bal si reprezinta o piesa timeless pentru orice garderoba.

5 comments:

 1. ultima imi place...la maxim ! :)

  ReplyDelete
 2. ultima e my fave! thanks for sharing!

  xoxo,
  meelusha

  ReplyDelete
 3. mie imi place prima rochie!!!arata superb! :)

  http://chocolatefashioncoffee.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. adorable :)
  http://curlysheels.blogspot.com/

  ReplyDelete

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)