Tuesday 6 September 2011

Absolutely fabulous Fashion & Vintage Fair 9



ABSOLUTELY FABULOUS


Fashion &Vintage Fair
Just in time for Paris Fashion Week
18 septembrie / Villa Rodizio


Daca esti inca in cautarea outfitului perfect pentru mult asteptatul eveniment parizian, Paris Fashion Week, Diana Enciu si Alina Tanasa iti ofera o solutie fabuloasa.
Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair revine cu o editie de toamna, recreand atmosfera, spatiile si aerul savuros al Parisului. Decoruri sublime, piese din colectiile de toamna/iarna ale tinerilor designeri romani, piese vintage unice,cadouri si surprize, toate pentru fashionistele dornice sa isi updateze garderoba acestui sezon.

Pe 18 septembrie, intre orele 11:00-19:00, va avea loc editia cu numarul noua, a targului Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair, la Villa Rodizio, Str.I.L.Caragiale, nr.32, un spatiu cu aer aristocratic si o eleganta desavarsita,creat parca pentru un eveniment ab fab.

In toamna aceasta fashionistele aleg neconventionalul, au curaj si mixeaza tendinte, nuante si texturi, investesc in piese unice, lucrate in serie limitata si opteaza pentru piese vintage spectaculoase pentru a-si scoate tinutele din anonimat.

Culori vibrante, taieturi trapez, imprimeuri psihedelice, buline, imprimeuri florale romantice, matasuri negre, grafisme reptiliene, influente ale anilor 40 sau 70, toate tendinte ale acestui sezon vor marca evenimentul Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair.

Vizitatorii vor fi intampinati la intrare de un spatiu amenajat intr-un stil parizian reinterpretat de HERT Design (www.hertdesign.ro) si vor fi invitati sa participe la un concurs fabulos in urma caruia vor putea castiga o piesa de mobilier realizata dupa dorintele si indicatiile lor. ( mai multe detalii pe www.abfab-magazine.blogspot.com)

Si pentru ca un look nu poate fi complet fara o coafura pe masura, un parfum rafinat si un make-up impecabil, Oksana ArtLine Salon (www.oksanasalon.ro) va pune in practica dorintele fashionistelor, Beautik Haute Parfumerie (www.beautik.ro) le va invita in lumea exuberanta a aromelor si parfumeriei, iar Oriflame (www.oriflame.ro) le va oferi cadouri fabuloase perfecte pentru un machiaj demn de invidiat.

Just come&be fabulous, find a perfect outfit for Paris Fashion Week, drink an absolutely fabulous cocktail & enjoy an awesome autumn shopping session!

2 comments:

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)