Thursday 25 August 2011

New look opening party


Astazi a avut loc opening party-ul magazinului New look. Pot spune ca din toate produsele gentile foarte elegante, incaltamintea foarte hot si curele classy iti atrag cel mai mult atentia in cadrul magazinului. Te poti simti usor ca intr-o cabina de proba plina cu pantofi pe care i-ai visat mereu sa ii porti, jucandu-te de-a probatul si moda la intaltime.

Un mare plus al serii a fost muzica, iar supriza a fost o interpretare live a trupei The MOOod, care a sunat excelent.







New Look se concentreaza pe identificarea celor mai noi trenduri de pe podiumuri, din lumea celebritatilor si din stilul strazii, pentru a livra clientilor articole vestimentare irezistibile, la preturi accesibile. Colectiile sunt innoite la fiecare sase saptamani si peste 200 de produse noi sunt aduse in magazine in fiecare saptamana. In ultimii ani, New Look a avut ca imagine in campanile publicitare celebritati ca Taylor Momsen, Lily Allen, Drew Barrymore sau Kelly Brook. Alte vedete, ca Lindsay Lohan, Beyonce, Fergie si Dannii Minogue, au fost fotografiate purtand tinute New Look.

Brandul se bucura de o popularitate extraordinara in randurile tinerelor: este liderul vanzarilor de rochii, jeans si pantofi in Marea Britanie, iar o pereche de pantofi este vanduta la nivel global la fiecare 2 secunde.




La shopping party m-am intalnit si am facut cumparaturi alaturi de ,,the always fashionistas" Teo, Nookie, The Herabouts, Alice, Oana si Andreea.




8 comments:

  1. Super pozele!
    Deabia astept sa trec si eu pe acolo :)!

    Kisssses from pepa:X
    http://therubberdoll.com/

    ReplyDelete
  2. Vai iar urasc ca nu am fost acolo, uh! Aratati toate superb, iar ce minunatii de pantofi am vazut, trebuie neaparat sa dau o tura acolo! O.O

    ReplyDelete
  3. unde s-a deschis new look in bucuresti>?????

    ReplyDelete

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)