Friday 19 August 2011

Inspirational style- Iuliana


1. Care este stilul tau vestimentar?
Nu as putea sa-mi definesc stilul vestimentar. Ma imbrac in functie de starea mea de spirit, cateodata mai feminin, altadata mai boem sau masculin. Imi plac la nebunie rochiile si fustele, le port in 98% din timp.
2. Ce te inspira?
Inspiratia poate veni din cel mai neinsemnat obiect, dintr-o umbra mai ciudata pe un perete sau de la catarama unei genti. Cel mai mult ma inspira moda strazii, mai ales blogurile de streetstyle straine. Ma inspira vremea, muzica pe care o ascult, iubitul meu, oamenii pe care ii intalnesc, prietenele mele, locurile pe care le vizitez.

3. Care este piesa ta favorita din garderoba?
Nu am o piesa anume care sa-mi placa cel mai mult, niciodata nu-mi cumpar ceva doar pentru ca e la moda ci pentru ca imi place foarte mult. La modul general piesa mea favorita este rochia, piesa care ma si caracterizeaza cel mai mult.

4. Ce magazine si ce designeri preferi?
Imi plac mult H&M, Stadivarius si un magazin ce s-a deschis de curand la noi dar care am inteles ca e de mult in Bucuresti, Glow. Imi place sa rascolesc prin magazinele second-hand in cautare de comori si cumpar mult din magazine no-name, mai mult piese clasice.
In materie de designeri imi plac foarte mult designerii romani ca Lena Criveanu, Iris Serban, Rue des Trucs, Chotronette, LaChatterie, Corina Vladescu, Lucian Broscatean, Anca si Silvia Negulescu, Lana, Adrian Oianu, Andreea Badala daca nu as fi limitata de un buget de student, cu siguranta mi-as umple dulapul cu hainele lor. Dintre designerii straini imi plac Dries Van Noten, Antonio Marras, Alber Elbaz (Lanvin), Alexander McQueen, Marchesa, Rodarte, Missoni, Bottega Veneta, Erdem, Gareth Pugh, Jil Sander, Zac Posen.

5. Care sunt tendintele tale preferate din noul sezon SS2011?
Cel mai mult imi place stilul natural, fara prea mult make-up si cu tinute care par incropite fara pic de efort. Imi place mult trendul tinutelor „all-white” si color-block, fustele si rochiile midi si maxi si mixul de imprimeuri.

6. Ai un fashion icon preferat?
Nu am un fashion icon preferat, insa imi place sa urmaresc stilul lui Diane Kruger, Nicole Richie, Eva Fontanelli, Tailor Tomasi Hill, Uliana Sergienko.

7.Care crezi ca sunt locurile unde se intalnesc cele mai fashionable persoane?
In Constanta cam greu sau poate ca nu ma invart eu pe unde trebuie.

8. In final spune-ne un truc vestimentar
Intotdeauna poarta haine ce-ti infrumuseteaza silueta, iti scot in evidenta calitatile si mascheaza defectele. Niciodata nu purta ceva ce nu te avantajeaza doar pentru ca e la moda.

Blogul ei il gasiti aici

2 comments:

  1. I love her! Anna e foarte frumoasa si arata mereu feminina si adorabila!:)

    ReplyDelete
  2. imi place mult all-white...ma conformez azi :)

    ReplyDelete

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)