Monday 22 August 2011

Giveaway contest: Tshirt factory si Bucharest style te provoaca la creativitate!

Tshirt factory este un site nascut din pasiunea pentru design, pentru arta si atractia pentru tricouri haioase si de calitate.

Desi initial a pornit ca si studio de grafica colaborand cu brand-uri internationale cunoscute si castigand o serie de concursuri in domeniul design-ului de tricouri, ulterior Tshirt factory a folosit experienta dobandita in printarea propriilor tricouri personalizate.

Dupa 7 ani de experienta in domeniul graficii digitale, Tshirt factory se poate lauda cu clienti de top international precum Hot Topic, Tapout, Kimurawear, Punishment, Warrior, No Fear, Bulzeye, cat sicu aparitii in domeniul divertismentului precum galale UFC sau filmul Machete (Michelle Rodriguez/She).




Tshirt-Factory.ro foloseste modele de tricouri realizate de propria echipa de designeri, unice si originale, iar imprimarea tricourilor se face direct in tesatura materialului folosind o tehnologie de ultima generatie - DtG (Direct to Garment Printing).

Pe site-ul Tshirt factory va puteti alege un tricou cu un design funny si original, puteti opta pentru un tricou din colectia meh.ro sau va puteti personaliza un tricou propunand modelul dorit.







Giveaway contest

Pentru ca ne-au placut foarte mult tricourile Tshirt factory si ne-am putut personaliza un tricou asa cum ne-am dorit ( rezulatul in curand intr-un shooting) ne-am decis impreuna cu Tshirt factory sa va oferim si voua un tricou asa cum va doriti. Ne bucuram ca avem in sfarsit un concurs nu numai fetele, cat si baietii.

Cu siguranta ati vrut sa va imprimati ceva anume pe un tricou si acum e momentul sa ne spuneti ce. Postati pe wall-ul de Facebook Bucharest-style o poza cu inscriptia dorita pe un tricou, motivati-va daca vreti dorinta si taguiti Bucharest style si T-shirt factory in post.

Cea mai creativa sau cea mai convingatoare propunere va castiga tricoul, suntem tare curioase sa va aflam dorintele!


*Concursul se incheie pe 28 august



1 comment:

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)