Wednesday, 20 July 2011

Maria Lucia Hohan- primul designer roman prezent in l'Eclaireur, cel mai prestigios concept store din Paris

Maria Lucia Hohan, prin brandul său MLH, este primul designer român inclus în portofoliul L'Eclaireur, cel mai vechi şi renumit concept store parizian. Pentru L'Eclaireur au fost selectate rochii din colecţia ss11, care au fost incluse în colecţia-capsulă a magazinului. Începând cu această primăvară, piese din colectia ss11 by MLH sunt disponibile și online, prin prestigiosul magazin online www.Luisaviaroma.com.

Astfel creatoarea se regăseşte pe aceeaşi listă de branduri cu toate marile case de modă din lume. Rochiile MLH sunt expuse în cadrul magazinului L'Eclaireur de pe Rue d'Boissy Anglas, care oferă îmbrăcăminte pentru femei şi bărbaţi, precum şi accesorii pentru casă.

Deschis în 1982, L'eclaireur celebrează trei decenii de pasiune pentru modă în acest an. Toate cele cinci magazine L'eclaireur sunt diferite în ceea ce priveşte conceptul de design. Însă în toate magazinele L'eclaireur “visual & fashion merchandising” reprezintă o reală sursă de inspiraţie pentru vizitatori.


“Colecţia de primăvară/vară 2011 a fost bine primită de presa franceză, fapt care ne-a adus în atenţia pieţei din Franţa ” a declarat Maria Lucia Hohan. „Este o onoare pentru brandul MLH să fie prezent în cel mai prestigios concept store, mai cu seamă că L'eclaireur alege să prezinte designeri internaţionali de renume , care sunt prezenţi în cadrul Paris Fashion Week, poate cea mai importantă săptămână a modei” a mai adăugat ea.

Prezenţa designerului Maria Lucia Hohan pe scena de la MTV Movie Awards 2011 a reprezentat un alt moment important în creşterea notorietăţii brandului MLH. Actriţa Chelsea Kane a purtat în premieră la acest eveniment o rochie din colecţia toamnă/iarnă 2011, ce se va lansa oficial în luna august a acestui an. Actriţa a fost inclusă pe lista de "best dressed" a evenimentului.


Maria Lucia Hohan a creat în această perioadă o rochie specială şi pentru prezentatoarea emisiunii X-Factor Franţa, cel mai mare show TV care are intenţia de a transforma oameni obişnuiţi în superstaruri. Cântăreaţa Ara Starck este o altă celebritate care va purta creaţiile MLH în toate concertele sale. Ara Starck este fiica celebrului arhitect şi designer Phillippe Starck, care a iniţiat un proiect muzical alături de fiul lui Jean Michele Jarre.


Mai mult, Selena Gomez a ales recent o rochie MLH pentru prestaţia sa live din cadrul unui show de televiziune cu broadcast naţional din SUA. În scurt timp o serie de alte celebrităţi A list de la Hollywood vor purta creaţii MLH pe coperţile unor publicaţii prestigioase din SUA, ce urmează să apară în toamnă (mai multe detalii vor fi dezvăluite după apariţia acestor coperţi).

Creatoarea româncă a fost inclusă în editorialele de fashion din ediţiile franceze ale publicaţiilor Citizen K, Jalouse, Marie Claire sau In Style. După ce blogul Cherry Blossom Girl a publicat o serie de materiale despre atelierul MLH, alte site-uri de fashion au preluat povestea şi colecţiile casei, astfel că francezii au descoperit şi îndrăgit marca MLH, iar numărul de cititoare şi cumpărătoare internaţionale pe site-ul www.mlh-shop.com a ajuns la peste 30.000 de vizitatori pe lună.

# # #

Toate modelele sunt disponibile la showroomul din str Carol Davila 26 - Cotroceni sau pe magazinul online www.mlh-shop.com , unde se pot comanda și made-to-measure, cu livrare în 5-7 zile.

MLH dress on Joanna Fath-presenter of X-Factor France


Chelsea Kane wearing MLH at MTV Movie Awards
Katy dress in Citizen K

Bolero Victoria and top Goldie on the cover of Dreams magazine

Selena Gomez wearing Vanessa dress by MLH

No comments:

Post a Comment

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)