Monday 4 July 2011

Festivalul Pasarela- Day 1

Cea de-a treia editie a Festivalului Pasarela, organizat de Ambasada si Institutul Francez, a avut loc in cadrul anexei Muzeului National de Arta Contemporana. O noutate a fost concursul Pasarela Access, dedicat designului de bijuterie, iar pentru Pasarela Espoir Mode, concursul designerilor vestimentari, au fost selectati cinci tineri designeri, si anume : Teodora Baciu, Constantin Babeanu, Ioana Ciolacu, Lana Dumitru si Ovidiu Pop. Seara s-a incheiat cu prezentarea colectiei lui Florin Dobre"We Should All Be a Little Incredible..." si anuntarea castigatorilor. Astfel, castigatorul Pasarela Espoir Modea fost Ovidiu Pop, iar castigatorul Pasarela Acces a fost Mona Velciov.



Designeri de bijuterii


(Mona Velciov)













Designerii de la Universitatile de design din Cluj si Bucuresti care si-au expus colectiile














Proiectie :"The day before: Sonia Rykiel"





Prezentare Florin Dobre "We Should All Be a Little Incredible"


,,Colecţia prezentată a fost inspirata de conceptul „Bobo”, prescurtare de la sintagma bourgeois-bohème, termen ce definea, la începutul anilor 2000, o nouă categorie socială, un mix între burghezi şi boemi, două caste sociale ce nu păreau a se întâlni vreodată. Şi, pentru că sunt numiti „cei ce au tot”, pot alege orice, definindu-si stilul printr-un mix de alegeri, uneori paradoxale, îmbinând luxul cu obişnuitul."




1 comment:

  1. Super tare! Imi place expozitia cum a fost pusa, interesant, tinutele acelea cu imprimeuri florale studentei din Cluj sunt geniale! Super poze, thank you for sharing:D

    ReplyDelete

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)