Wednesday 13 July 2011

Ana Ularu - ambasadoarea Stilago

La implinirea a aproape 4 luni de la aparitia exclusivistului club de fashion online, Stilago, tanara actrita Ana Ularu devine ambasadoarea si purtatoarea mesajului Stilago: Top Brands. Top discounts.

„In calitate de ambasador Stilago, avem toata increderea in Ana ca va transmite mesajul nostru intr-o maniera plina de eleganta si feminitate, asa cum ii este caracteristic. Pentru a continua sa amintim femeilor ca brandurile de lux pot fi de acum accesibile, am ales sa punctam acest lucru prin intermediul Anei, o prezenta plina de stil in Romania. Suntem increzatori ca mandatul ei de ambasador va fi unul de succes”, a declarat Dana Dubos, Marketing Manager Stilago Romania.


„Ca si actrita, felul in care ma prezint este foarte important pentru mine. Iar pasiunea mea pentru moda nu este doar un capriciu. De cand eram mica desenam pe scenariile mamei, am facut chiar si o expozitie cu ele. Moda pentru mine este o arta, ador teatralitatea, rasfaturile ei, trendurile nebune care apar si dispar. Cum spune prietena mea, Ilinca Manolache, e arta secolului nostru. Stilago reprezintă o oportunitate pentru mine de a participa activ in ideea de perpetuare a stilului. M-am entuziasmat ca un copil de fiecare data surfand prin paginile site-ului, la cate o geaca sau rochita promitatoare”, a declarat Ana Ularu.

Din martie 2011, lumea modei a devenit mai accesibila decat oricand datorita noului club de fashion online Stilago. Peste 500 de marci internationale cu reducere de pana la 70% se afla acum doar la un click distanta si-si asteapta locul chiar in dulapul femeilor din toata Romania. Branduri precum D&G, Calvin Klein, Cacharel, Gianfranco Ferre, Givenchy, Guess, Pierre Cardin, Cerutti, Ray Ban, John Richmond, Lancaster, Replay, Diesel, Rosalita McGee se afla periodic in campanii de reduceri pe Stilago.

„M-au fascinat dintotdeauna marii creatori si noile aparitii din lumea modei. Cred ca regula de baza este ca nu exista nicio regula. Stilago este insumarea acestor concepte. De la elegant la extravagant, la modern de cel mai bun gust, mereu am cate o surpriza cand accesez site-ul. Astept newsletterul cu entuziasm, concep outfituri mental si descopar mereu cate un brand nou. Si am reusit sa transmit "virusul" deja catorva prietene. Stilago reprezinta un punct esential in evolutia stilurilor si a shopping-ului pe o piata noua, in dezvoltare, cum este Romania”, a mai adaugat Ana.



Piesele de rezistenta ale colectiei de vara Stilago se regasesc in sedinta foto realizata de Ana Ularu pentru Stilago. Brandurile Best Connections, Ashley Brooke, Linea Tesini, Class International, Eventsunt prezente in sectiunea Brand Shop, colectiile de vara, in timp ce brandurile Fabi e Mare si Elle et moi s-au aflat in campanii de reduceri pe Stilago. Ana poarta pantofi Jeffrey Campbell si Anniel, de la Chantal, iar bijuteriile sunt Lorina Bijoux. Hairstyle: Dana Gotschling. Make-up: Nick Barna - make up artist Maybelline.

Pentru a intra in clubul Stilago, trebuie sa te inscrii printr-o invitatie de la un prieten sau direct pe site si apoi sa-ti gasesti piesa vestimentara preferata. O adaugi in cosul de cumparaturi inainte de lichidarea stocului, dupa care vei primi produsele in 4-5 saptamani. Iar plata o faci ramburs fara sa ai nevoie de un card de credit. Daca nu esti multumita de produs il returnezi si primesti banii inapoi. Iar daca vrei sa fii la curent cu toate campanii le reduceri te abonezi la newsletter. Mai simplu de atat nici ca se poate.

No comments:

Post a Comment

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)