Thursday 23 June 2011

Lansarea Comunitatii fashionistelor

Marti seara a avut loc lansarea Comunitatii fashionistelor, intr-o locatie foarte eleganta, la Cafepedia, un loc care s-a potrivit perfect cu dress codul ales de Divahair, glamorous. In cadrul evenimentui a fost prezentat filmuletul de lansare al comunitatii pe care il puteti vedea aici si care o are ca protagonista si pe Raluca, jumatatea blogului Bucharest style.


De la dreapta la stanga, Oana (cea care a reusit sa puna la cale acest eveniment incantator) si Catalina


Totul a fost foarte glam, de la bauturi, la mancare, la tortul special si pana la muzica buna, astfel, ne-am simtit foarte bine alaturi de fashiostele noastre preferate, bloggerite si prietene♥ :


Oliviana, Eve, Teo, Dana, Sandra

Diana&Alina


si de asemenea, ne-am intalnit cu Nookie, Alice, Ana si Simona.


In incheiere am o mica tema de analizat, a fi fashionista poate fi considerata o noua profesie? Mai in gluma, mai in serios cand ma intreaba lumea cu ce ma ocup zic ,,sunt fashionista" si suna destul de glossy, dar in acelasi timp nu destul de convingator cat sa fie un lucru luat in serios, in schimb sper ca lucrurile sa evolueze si mai mult in acest context. Pareri?



We are proud to be fashionistas

Xoxo,
Sil&Stelly


3 comments:

  1. Aveti de ce sa fiti mandre pentru ca sunteti frumoase iar noi, cei de la Diva Hair, promitem sa luam mereu in serios fashionistele!

    ReplyDelete
  2. You both look amazing!!! Cat despre profesia de fashionista - nu cred ca putem vorbi de asa ceva inca, mai degraba te poti numi fashion blogger care de cele mai multe ori implica si faptul ca esti a fierce fashionista (and you dolls are all that)!:)

    ReplyDelete
  3. Mi-a facut mare placere sa va cunosc.:* Chiar a fost minunat evenimentul, ceea ce nu pot spune despre cum arata rochia mea aici, mototolita rau, dupa cateva ore de stat jos si facut poze la sfarsit:))
    Sper sa ne revedem curand.

    ReplyDelete

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)