Thursday 30 June 2011

Inspirational style- Raluca

1. Care este stilul tau vestimentar?

Stilul meu vestimentar e colorat si atat :) Imi place sa fiu chic, dar si putin jucausa, putin retro, dar intotdeauna feminina, asa ca nu mi-l pot incadra intr-o tipologie. E colorat si e al meu.

2. Ce te inspira?

Ma inspira Bucurestiul, sa il combat, sa nu port griuri., ma inspira lumea cu care intru zilnic in contact, eu fiind hiperactiva si avand 2 joburi foarte diferite, unul in media si unul in turism, ca ghid si atunci prin alegerile vestimentare incerc sa "ies" din multime, dar si sa ma simt eu bine. Iar pasiunea pentru moda e un fel de frisca la cafea :) Insa imi place sa ma inspir si din tendinte, urmaresc cateva bloguri, sunt o mare fana a serialelor glossy (desi creeaza dependenta.. de ex: Cashmere Mafia, Lipstick Jungle, Secret Diary of a Call Girl, Gossip Girl, SATC etc) si atunci ceea ce rezulta, din acest amestec ma cam reprezinta.

3. Care este piesa ta favorita din garderoba?

In primavara 2010 am primit cadou o fusta lunga Lachatterie, ce porneste din talie si e tot mai larga, de cum coboara. Are un imprimeu roz, foarte delicat si din momentul in care a devenit a mea, nu m-am mai putut desparti de ea. I-am alaturat cele mai crazy combinatii (le gasiti pe toate pe Facebook) si de fiecare data am fost tot mai mandra ca o am.

4. Ce magazine si ce designeri preferi?

Cu siguranta am fost (si inca sunt) o H&M-maniaca. Calatoriile in strainatate aveau, evident, in fiecare oras, un moment de "meditatie" la o sesiune de shopping, la H&M. De cand au aparut si la noi, am continuat a fi o clienta fidela, insa nu atat de inflacarata. Cand vine vorba de designeri, cei accesibili mie, imi indrept atentia spre tinerii atat de talentati pe care ii avem si preferata mea e Isabella Vijiiac, care imi e si foarte buna prietena. Ador si rochiile incantatoare ale Anei-Maria Morodan, imi place Iris Serban, Maria Lucia Hohan, iar dintre internationali Stela McCartney, Marc Jacobs, chiar Victoria Beckham (si lista viselor poate continua).

5. Care sunt tendintele tale preferate din noul sezon SS2011?

Prefer culorile electrice, neon, sunt bruneta si asta imi ofera avantajul de a ma putea bucura de aproape orice tonalitate de culori. In acest sezon, fericirea, pentru mine, e intruchipata de o rochie sau o fusta lunga, intr-o culoare puternica (fuchsia, albastru, verde).

6. Ai un fashion icon preferat?

Anna Dello Russo

7. Care crezi ca sunt locurile din Bucuresti unde se intalnesc cele mai fashionable persoane?

Zona centrala: Unirii/Universitate/Centrul Vechi.

8. In final spune-ne un truc vestimentar

Trucul meu preferat: da-i voie personalitatii tale sa fie reflectata in vestimentatie. Cu o suma rezonabila de bani si putina imaginatie, rezultatul poate fi mai mult decat surprinzator.

Blogul Ralucai aici

No comments:

Post a Comment

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)