Thursday 2 June 2011

Inspirational style- The fab Diana & Alina

Diana Enciu
1. Care este stilul tau vestimentar?

Daca deschid usile dulapului meu nu pot enunta un singur cuvant si parcurgand pana in cinci piese asezate pe umeras, rezum: bohemian, artsy, biker girl & back, accente boho french gipsy&a little bit of punk.

2. Ce te inspira?

Fiecare zi, detalii, oamenii frumosi inside-out, momentele de tacere, dar pline de incarcatura emotionala, camera mea, agenda de care sunt nedespartita, dupa-amiezele petrecute pe micul meu balcon cu prietenii sau iubitul meu, diminetile tacute, dar inundate de soare, noptile nebune, florence and the machine si momentele petrecute alaturi de mama mea in atelier.

3. Care este piesa ta favorita din garderoba?

Am cate o piesa preferata in fiecare sezon, daca nu mai multe.
Sezonul acesta sunt nedespartita de un statement necklace Fiona Paston,
un tshirt alb cu o inima floral pattern de la [heart] by eugenia enciu si un blazer corai de la Zara.

4. Ce magazine si ce designeri preferi?

De ceva ani I simply love Stella McCartney, Chloe, Jil Sander si in ultima vreme Proenza Schouler si Rue des Trucs.
In ultima vreme am prins gustul online-ului: www.neimanmarcus.com, www.asos.com, dincolo vechile mele iubiri:TopShop, H&M, Zara si Ralph Lauren.

5. Care sunt tendintele tale preferate din noul sezon SS2011?

Culorile NEON. Albastru electric, fuchsia, verde smarald, galben citron. Aproape nu mi vine sa cred ca m au fascinat atat de tare incat am permis sa patrunda in garderoba mea all nude, black&white.

6. Ai un fashion icon preferat?

Mary Kate Olsen, Sienna Miller&Kate Moss, nu obosesc niciodata sa le urmaresc si sa le studiez fiecare outfit in detaliu.

7. Care crezi ca sunt locurile din Bucuresti unde se intalnesc cele mai fashionable persoane?

Ca sa fiu sincera, la Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair am vazut cele mai multe persoane cu outfit-uri spectaculoase, armonioase & totally fab.

8. In final spune-ne un truc vestimentar

Nu iti studia foarte mult outfit ul. Inainte sa te privesti in oglinda alege item urile conform starii tale de spirit si combina le relaxat si natural. Nu face din tinuta ta such a big deal si fii increzatoare in tine. Atitudinea este totul!


TINUTA: Leggings Accesorize, Cizme vintage, lace dress [heart] by eugenia enciu, bluza Glow, H&M scarf, cercei vintage

Alina Tanasa

1. Care este stilul tau vestimentar?

Ma imbrac in functie de cum ma simt. Si asta nu inseamna ca daca sunt vesela ma imbrac colorat si daca sunt trista ma imbrac in negru. De multe ori tinuta ma ajuta sa ma simt mai bine asa ca de cele mai multe ori cand sunt extrem de sigura pe mine, fericita si increzatoare ma imbrac in negru..Exagerez. Stilul meu vestimentar a evoluat o data cu mine…ne-am “maturizat” impreuna. Imi place sa fiu sexy dar in acelasi timp sa dau impresia de fetita. Imi place sa ma joc. In garderoba mea e un mix ciudat si la prima vedere totul pare un talmes balmes..Dar de fapt eu stiu ce, cum si de ce

2. Ce te inspira?

Oamenii pe care ii intalnesc, blogurile de street style, decorurile, viata in general, vacantele…Cartile pe care le citesc, revistele, filmele vechi…

3. Care este piesa ta favorita din garderoba?

Grea intrebare…De fiecare data cand imi cumpar ceva nou automat devine obiectul meu favorit…Acum oscilez intre sandalele noi de la Uterque cu toc auriu si un sacou alb care-mi vine ca turnat. Dar totusi rochita de catifea mostenita de la bunica mea ramane pe primul loc… E fascinanta!

4. Ce magazine si ce designeri preferi?

Magazinele de vintage din Marais raman preferatele mele. Dupa care urmeaza Zara, H&M, Uterque, IL PASSO, Mango si mai nou Mini Prix (pentru piesele fabuloase pe care le gasesti la preturi extreme de mici). Designeri romani: Coca Zaboloteanu, Eugenia Enciu, Claudia Castrase, Rue de Trucs. Si aspirational: Marc Jacobs, Stella McCartney si Maison Martin Margiela.

5. Care sunt tendintele tale preferate din noul sezon SS2011?

Culorile neon. Sunt innebunita dupa magenta, albastru electric si verde. Ador bulinele…reintoarcerea anilor ’70 imi da o stare de bine…Feminitate mixata cu picaturi de rebeliune:))

6. Ai un fashion icon preferat?

Olivia Palermo si Kate Moss… tocmai pentru ca sunt extrem de diferite ca stil.

7. Care crezi ca sunt locurile din Bucuresti unde se intalnesc cele mai fashionable persoane?

Absolutely Fabulous Fashion and Vintage Fair, logic!!

8. In final spune-ne un truc vestimentar

Trucurile nu se dezvaluie. Dar aveti mereu grija sa va ascundeti defectele si sa va puneti in valoare punctele forte. Asta e cel mai bun truc si cel mai eficient. Cunoaste-ti corpul, iubeste-l si pune-l in valoare


TINUTA: Cardigan Mango, Body Zara, Fusta H&M, Balerini IL PASSO, Geanta Mango, Accesoriu par Accesorize, ochelari Mango.

Their website : http://www.absolutelyfabulous.ro/
Their blog : http://abfab-magazine.blogspot.com/




Mycloset.ro

1 comment:

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)