Sunday 5 June 2011

Ecochic by Mini Prix

Sambata a avut loc targul Ecochic by Mini prix, un targ prin care lantul de magazine doreste sa sustina un nou curent si totodata o noua filozofie si anume sustainable fashion.

Colectia ECOCHIC sfideaza guideline-urile trasate de marile case de moda si aduce in garderoda fashionistelor o nota de originalitate si neconventional, prin versatilitatea pieselor, si totodata prin reinventarea unor piese nevandabile in item-uri noi, chic si pline de personalitate, care au capatat cu putina creativitatea o noua identitate, in mainile pricepute ale Andreei Postelnicu, Sara Pufan, Denisse Conn, Sanziana Niculescu, Maria Meita si Daiana Melinte.

Tot in cadrul evenimentului 6 fashion editori si bloggerite au compus fiecare cate o tinuta cu ajutorul hainelor Mini prix. Tinutele rezultate au fost urmatoarele:








La eveniment ne-au intalnit cu o parte din the fashion bloggers squad, the lovelies and always stylish: Anaivilo, Laura, Ioana, Teodora, Catalina, Medine and Oana.


Organizatoarele Diana si Alina au facut ca tot evenimentul sa fie fabulos asa cum ne-au obisnuit.


(Alaturi de Gabriela si Catalina, doua prietene fashionable, multumim Anaivilo pentru poza)





6 comments:

  1. Had a great time with you two fabulous girls.

    ReplyDelete
  2. Ce dragut post! Ma bucur ca v-a lacut poza facuta de mine, sunteti adorabile! :D

    ReplyDelete
  3. SUPER GABRIELA ARE UN AER RETRO ...NU DETINE VRE-UN BLOG CEVA? STIE CINEVA CEVA DE DANSA?

    ReplyDelete
  4. nu are un blog. in schimb poti citi mai multe despre ea in rubrica inspirational style, unde este postat si lookbook-ul ei :)

    ReplyDelete

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)