Monday, 13 June 2011

♥ Absolutely fabulous fair - Summer edition♥
ABSOLUTELY FABULOUS

Fashion & Vintage Fair

Be Summer Fabulous
18&19 IUNIE / CAFEPEDIA ROMANA
------------------------------------------------


Pentru ca vara trebuie sa inceapa intr-o maniera absolut fabuloasa si pentru ca fashionistele asteapta nerabdatoare o noua editie, Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair revine cu un SUMMER EDITION dedicat zilelor cu soare.

Pe 18 si 19 iunie, intre orele 11:00 – 19:00, la Cafepedia Romana, Str. Pictor Arthur Verona, Nr.2, va avea loc un nou eveniment dedicat fashionistelor aflate in cautarea unor outfituri fabuloase pentru sezonul cald.

Vizitatoarele sunt astepate sa surprinda cu tinute numai bune de imortalizat de bloggerii de street style si editorii de fashion, si ca veste buna: nu exista dress code. Tot ce trebuie sa faci este sa fii cat mai fashionable si cat mai fabulous!

Diana Enciu si Alina Tanasa au selectat atent, ca de fiecare data, expozantii de piese vintage si tinerii designeri dornici de afirmare si te asteapta sa descoperi cele mai hot piese si accesorii ale sezonului.

Asa cum au fost obisnuiti, vizitatorii Absolutely Fabulous vor primi cadou produse cosmetice de la ORIFLAME (www.oriflame.ro) si se vor putea bucura de o terasa fabuloasa.

LET’S SHOP AND BE FABULOUS!!! ABSOLUTELY FABULOUS!


* Bucharest style abia asteapta noua editie, vom fi acolo pentru a imortaliza tinutele fabuloase, inaugurand noul aparat profesional al blogului si incercand sa ducem calitatea blogului la un nou nivel:)Mycloset.ro

2 comments:

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)