Thursday 5 May 2011

Inspirational style - The classy family

Ne plac povestile si am vrut sa descoperim povestea din spatele familiei classy, poza noastra preferata de pe blog. Ne-am bucurat sa descoperim ca povestea din spatele fotografiei chiar exista si ca personajele sunt exact asa cum i-am vazut: pasionati de moda, de frumos, de clasic, savurand fiecare moment din ceea ce ii inconjoara, punand accent pe detalii, intr-un peisaj desprins parca dintr-un cadru cu Marie Antoanette.



De vorba cu Iuliana:

1.Aveti vreo conexiune cu lumea modei, sau moda este o simpla pasiune?
Da este o pasiune, hainele accesoriile, incaltarile sunt toate o pasiune. Ca si legatura eu fac hainute, am lucrat la o farica de confectii, pe langa am facut haine si de curand am reinceput sa fac cateva haine, am cliente care stiu ce fac, carora le place sitlul meu si cauta astfel de haine. Mie mi se pare ca cel putin pentru mine cheia, fericirea este sa faci ceva ce iti place si mie mi se intampla asta.

2. Cum iti caracterizezi stilul vestimentar?
Inainte, acum 10 ani ma imbracam foarte colorat de la H&M, experimentam foarte multe culori, foarte multe accesorii. Acum stilul meu s-a mai curatat si merg pe stilul clasic, ma duc inspre zona de matase, dantela, culori mai pudrate, ma duc inspre chestii clasice pe care le pot purta si peste 10 ani, nu atat de mult pe tendinte, dar ma uit mereu la ce apare nou, Saptamana modei este in lista de ,,My favorites” , dar nu mai tin atat de mult cont de tendinte, merg pe un stil classy, elegant.

3. Aveti un obicei in a va asorta tinutele?
Nu chiar asortat, ci mergem pe acelasi stil, de exemplu daca vrem o tinuta military, cu totii vom avea ceva caracteristic acelui stil. Daca eu trec printr-un curent, toata familia mea trece printr-un curent, eu imi aranjez si iubitul si copilul, de seara imi fac tinutele si imi aleg accesoriile, copilul are hainele de parc pregatite de cu seara. Starea pe care o am se vede si in tinutele lor, se transmite.

4. Ce magazine si ce designeri/branduri preferi?
Dintre designeri cel mai mult imi plac John Galliano pe care il admir pentru show-urile Dior, pentru perspectivele create in povestile din spatele fiecarui show, pe Alexander McQueen, Alber Elbaz-Lanvin, Stella McCartney si imi plac brandurile Chloe si Miu Miu. Ca si magazine imi plac Zara, H&M, Victoria 46, boutique-ul La Clara si online, net-a-porter, Asos si Luisaviaroma.

5. Ce te inspira?
Cum ma simt, la absolut orice, la cum ma imbrac, la cum ma machiez, ma trezesc cantand o melodie care se potriveste perfect cu ceea ce simt, se vede cum ma simt, sunt o carte deschisa.


6. Ce va place sa faceti in timpul liber?
Ne place sa facem sport, imi place sa citesc, sa merg in parc cu copilul si iau cartea cu mine si citesc sau citesc la sala stand pe bicicleta, acum citesc ,,In intimitatea secolului 19" de Ioana Parvulescu. Ne place sa mergem la film, sa plecam seara pana in Ploiesti sa bem o cafea, asa ne-am cunoscut si asa ne regasim, povestim ne amintim, ne place sa fim mereu impreuna.

7. Ce locuri va plac in Bucuresti?
Lipscani – vechiul Bucuresti, La taifas bistro, La livada cu visini

8. Inainte de a va intalni la o plimbare pe strada stim ca ati mai avut o mica intamplare amuzanta de street style
A fost acum mai multi ani un articol in Tabu in care se facea o compartie intre cum se imbracau romanii fata de locuitorii din capitalele Europene, si din Bucuresti erau alese imagini foarte urate, iar noi fusem suprinsi intr-o imagine din Paris si atunci nasa noastra a trimis un mail la Tabu spunand ca nu suntem parizieni, suntem romani si incercam sa schimbam ceva si ne-au contactat sa facem un pictorial foarte dragut.

9. In final, pentru ca majoritatea cititorilor v-au descris drept o familie dreamy, spune-mi cateva cuvinte despre aceasta familie
In ceea ce priveste" filosofia nostra de viata", nu posed cheia fericirii universale, ci doar cheia fericirii mele; am inteles ca viata ti-o croiesti singur si ca lucrurile se intampla asa cum tu le ceri, ca doar eu pot sa controlez ce mi se intampla si ca e mai bine sa iti proiectezi frumos viitorul, sa visezi cum ai vrea sa fie sotul, casa, viata, in loc sa te cramponezi de lucrurile care nu ti-au iesit inca si lucrurile frumoase vin spre tine. Singura conditie este ca faptele sa nu contrazica dorinta. Ne place sa actionam, sa avem ocupatii, sa invatam lucruri noi, nu ne place sa avem timpi morti, incercam sa comunicam, sa mergem pe acelasi drum, sa ne gasim pasiuni care sa ne prinda pe amandoi. Gandirea pozitiva m-a ajutat sa trec usor peste momentele dificile si este ceea ce vreau sa le insuflu copilului meu, asta fiind direct legata de valorile primite de la parintii mei, traditia, ratiunea, bunul simt, iar lista ramane deschisa.



In aceasta luna ei vor fi protagonistii si noii editii de ,,Fashion room insights", stay tuned


It

4 comments:

  1. iuliana nu are blog>>>?dak nu are sa si faca urgent ,o sa aiba multi admiratori:)super

    ReplyDelete
  2. In curand vei afla si de blogul ei:)

    ReplyDelete
  3. Sunt atat de frumosi impreuna! :X

    ReplyDelete
  4. Si-a facut blog sau aveti contul lor de fb ceva? Sunt extrem de frumosi!

    ReplyDelete

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)