Wednesday 6 April 2011

Lansarea colectiei SS 2011 Il Passo


Marti a avut loc lansarea colectiei primavara-vara a brandului Il Passo in cadrul Afi Mall. Noua colectie IL PASSO este o poveste despre a indrazni: a indrazni sa fii feminina, noncomformista, sensibla, retrasa, expansiva…a indrazni sa fii asa cum simti. Chiar daca esti pe covorul rosu, la o petrecere fistichie, la birou sau pur si simplu la cumparaturi trebuie sa te simti extraordinar de frumoasa si increzatoare. Daca iubesti culorile neon, paietele si iti doresti ca pantofii tai sa fie cu totul si cu totul fabulosi atunci IL PASSO ti-a citit gandurile. Sezonul primavara-vara e unul al culorilor,florilor, paietelor si accesoriilor statement.

In ceea ce priveste evenimentul, atmosfera a fost intretinuta de un iluzionist talentat care a reusit sa-i surprinda placut atat pe cei mici cat si pe adulti prin momente uimitoare.

In opinia noastra, noua colectie imbina atat elemente neon, care sunt la mare cautare in acest sezon, cat si culori pale, reusind sa satisfaca toate gusturile, iar evenimentul, al carui organizator a fost Alina Tanasa, a fost unul cu adevarat magic.




Photo credits : Constantin Barbu

2 comments:

  1. Super blogul!Va urmaresc de ceva timp si sunt placut impresionata!I m a follower since today:)

    Alina,
    http://bucharest-style.blogspot.com/

    ReplyDelete

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)