Saturday 9 April 2011

Inspirational style- Gabriela


1. Care este stilul tau vestimentar?

Mereu mi-a fost greu sa vorbesc despre mine sau despre stilul meu vestimentar cu toate acestea sunt sigura ca mi-a placut sa traiesc in trecut si evident acest lucru mi-a influentat foarte mult garderoba. Mereu am cautat in orice magazin pastelurile , bulinele, bascutele, orice lucru care imi aducea aminte de eleganta si simplitatea deceniilor trecute era perfect pentru mine. In rest ma inspir din tot ceea ce ma inconjoara, fie ca este un cantec, un film, o fotografie sau pur si simplu persoanele din metrou, strada etc. A …si inca ceva sunt OBSEDATA de Audrey Hepburn si sunt absolute constienta ca personalitatea ei si-a lasat destul amprenta asupra garderobei mele.

2.Care este piesa ta favorită din garderobă?

O decizie grea intr-adevar ! …Eu imi iubesc garderoba pentru mine fiecare piesa din ea are o anumita istorie din momentul in care am gasit-o si am facut tot posibilul sa o cumpar si pana in momentul in care a fost purtata si s-au legat foarte multe amintiri de ea..cu toate acestea piesa mea preferata ramane Pardesiul Cu Buline pentru care desi am luptat foarte mult a meritat din plin!!! Take a look .

3. Care sunt magazinele tale favorite?

Nu am un magazin preferat , le iubesc pe toate ! De la second hand la magazine online, malluri, targuri vintage, outlet-uri, pentru mine nu conteaza unde imi fac cumparaturile, atata timp cat gasesc ceva special , frumos, unic , care sa ma reprezinte eu sunt fericita ! Totusi sunt indragostita de brand-uri ca TOPSHOP, H &M, River Island, Zara …si telul meu in viata CHANEL ! O sa consider ca am trait degeaba daca nu o sa ajung sa detin vreodata o garderoba impresionanta semnata CHANEL, deci am de muncit mult pentru a ajunge sa imi permit acest vis. Ureaza-mi Succes!:))


4. Care sunt tendintele tale preferate din noul sezon SS2011?

Trebuie sa recunosc ca nu mi-a placut niciodata Portocaliul , dar se pare ca SS2011 a reusit sa imi schimbe aceasta parere . Chiar imi plac mult culorile din acest sezon inspirat de anii 70’ in special nuantele de Mint, feminine , calde rozul prafuit, coral dar si cele indraznete ca portocaliu , verde si albastrul electric .

5. Care crezi ca sunt locurile din Bucuresti unde se intalnesc cele mai fashionable persoane?

Desi sunt in Bucuresti doar de cateva luni , trebuie sa recunosc ca targurile vintage,evenimentele ca Absolutely Fabulous, petrecerile cu tematica din Gaia si Gang m-au cucerit . Este pur si simplu minunat sa fii inconjurata de oameni frumosi, speciali care impart cu tine aceeasi pasiune MODA.

6. Spune-ne un truc vestimentar.

Sunt foarte multe trucuri, inventii pe care le folosesc atunci cand vine vorba sa imi elaborez o anumita tinuta . Cu toate acestea regula mea de baza raman “cele trei culori”.Este un truc foarte practic si simplu , folosind doar trei culori de baza esti sigur ca nu o sa gresesti niciodata . Desi aparent un detaliu estetic acesta este folosit si in pictura si chiar poate face diferenta dintre penibil si un look de neuitat.

Her lookbook here.


5 comments:

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)