Friday 15 April 2011

1 an de Bucharest style & Lansare showroom Lachattiere & Pixie shoes

Joi seara ne-am serbat aniversarea de un 1 an intr-un dublu eveniment care a celebrat si lansarea oficiala a showroom-ului Lachatterie & Pixie shoes.





In captivantul showroom care a expus noile colectiie Lachatterie si Pixie shoes si-au facut aparitia prieteni si pasionati de moda cu care am petrecut o incantatoare seara stylish care s-a incheiat cu proiectii de pictoriale. Olay ne-a fost alaturi la eveniment sustinand frumusetea cu mici suprize.






A fi fotografi de strada sau street stalkeri este un lucru minunat, nu numai ca ai ocazia de a cunoaste zilnic foarte multa lume pe care ai provocarea de a o aborda instant, dar ai prilejul de a cunoaste multe persoane friendly, pe care le tot reintalnesti pana ajungi sa ii cunosti sa le devii prieten. La inceput a fost o poza, cam asa ar incepe fiecare poveste prin care am cunoscut multi oameni pe care ii indragim si care ne bucuram ca au fost alaturi de noi si la acest eveniment.


Alaturi de cele mai fabuloase persoane pe care le cunoastem, Alina& Diana si de una dintre cele mai sweet bloggerite, Ioana de la Fashezine.



La eveniment s-a reunit si the Blogger friends group: Eve&Sandra a.k.a The Herabouts, Oliviana de la The wonder fashion, Alice de la Dulapul bunicii, Laura de la Tokyo and Seoul dreams, toate avand mereu tinute originale, fiecare cu un stil bine definit si cu care poti intodeuna sa porti cele mai interesante conversatii despre moda.


si sa nu o uitam pe Denisa - Fashion in my eyes, the master of blogging si o persoana foarte fun.




Printre persoanele prezente s-au numarat si fetele din spatele proiecutului Unveiled si Sarah , un mare ajutor la inceputul event-ului.



Medine de la Pret a protester, Alin Galatescu




Impreuna cu Isa de la Lachatterie alaturi de care, impreuna cu fetele de la Pixie shoes am reusit sa facem posibil acest eveniment:)


Pentru ca fundele sunt principalul nostru simbol asa cum ne-a intrat in reflex nu am uitat de acest element la tinutele alese pentru eveniment




La finalul eventului alaturi de afisul realizat de Ioana Bitin, care a avut-o protagonista pe Iulia Burtea.


Multumim tuturor, Bucharest style este o colectie inspirationala pe care voi o rescrieti si o completati zilnic fiind intodeauna fashionable.

2 comments:

  1. Oh yey! Ma bucur ca am fost si eu acolo! A fost cozy si dragut, foarte stylish. Ador sa intalnesc lumea din fashion asa interesanta. Sa o tineti tot asa cu blogul vostru! :D

    ReplyDelete
  2. Awww, multumesc frumos pt cuvintele dragute. Si voi ati avut niste tinute superbe, little Black Swan ^ _ ^
    Ma bucur ca am participat, evenimentul a fost un succes si de abia astept urmatoarele evenimente.

    Va pup !

    ReplyDelete

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)