Friday 18 March 2011

Concurs Dasha.ro



Lista cu genti de care avem nevoie este mereu interminabila, geanti de zi, genti pentru party-uri, genti chic, genti classy, genti tip accent de culoare, genti neutre care se asorteaza cu orice . De aceea suntem des puse in situatia in care nu avem suficiente genti.

Dasha.ro iti pune la dispozitie o gama larga de genti de dama casual, de zi cu zi si chic pentru seara, indiferent de personalitate, buget si stil (rock, romantic, boem, hippie, glam).

Genti de dama de dimensiuni mici
Gentile de dimensiuni mici de la Dasha.ro sunt o combinatie intersanta de materiale ( piele naturala, piele ecologica si textil), ce ofera aspectul impunator de care o geanta are nevoie si, binenteles, orice femeie. In 2011 raman in top gentile de dimensiuni mici, prevazute cu o curelusa larga si subtire, astfel ele putand fi purtate intr-o parte. Nouatatea o reprezinta forma ovala a gentilor si natura curelei, care in 2011 era formata din zale, iar acum aceasta este confectionata din acelasi material ca intreaga poseta. Pe Dasha.ro gasesti genti mici care pot fi purtate atat ca genti de umar cat si ca posete, datorita mecanismului de detasare a curelei.

Genti incapatoare, dar practice

Dasha.ro dispune de o oferta larga de genti casual, fiecare geanta fiind o combinatie unica prin culoare, forma, dimensiune si materialul din care este confectionata. Desigur, Dasha.ro s-a gandit la confortul si utilitatea pe care trebuie sa le permita o geanta de dimensiuni mari si unele din modele de pe site dispun de buzunare aplicate, interiorul fiind incapator si util. Si cum anul 2011 este unul romantic, nu lipsesc detaliile cu impact- accesoriile florale aplicate pe gentile Dasha.ro.

Concurs:

Noi am ales de pe Dasha.ro, geanta noastra preferata, o poseta plic, pe care dorim sa o oferim cadou:

Poseta Chain Store este confectionata din piele ecologica tip crocodil in combinatie cu catifea. Are inchidere tip magnet, prin apasare si este prevazuta cu doua buzunare interioare, unul cu fermoar si unul fara.

Cum procedezi?
O poti castiga foarte simplu, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne dai like la pagina de facebook Bucharest style sau follow pe Bloglovin sau prin Google si sa ne lasi un comment la acest articol spunandu-ne ce iti place la gentile Dasha.
*Nu uita sa iti lasi adresa de mail, ca sa te putem contacta.

Concursul se incheie, vineri 25 martie, la ora 24.00 Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti si va fi anuntat pe 26 martie.

Geanta va fi livrata gratuit. In Bucuresti va poate fi livrata la alegere prin curier rapid sau posta romana si in alte orase prin posta romana.

Good luck!



Incheiat


Castigator: Miki


32 comments:

  1. Imi plac gentile pentru ca sunt stylish, fashionable si totusi accesibile.
    I follow you via Google....si adresa mea este ingridaidas@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Florentina Moga18 March 2011 at 05:01

    Finute, elegante si practice.Cea din concurs are 2 buzunare interioare, lucru rar intalnit la posetele plic. O poseta trebuie sa fie practica nu un sac in care sa cauti cu disperare.

    ReplyDelete
  3. Agnes Gall-Oravecz18 March 2011 at 05:08

    Ca si cum ati zis voi, avem nevoie de o multime de genti. La Dasha putem sa-l gasim geanta potrivita pentru orice fel de outfit. Sunt frumoase si finute, in diferite forme, marimi, culori si materiale. Iar proportia intre calitate si pret, este una favorabila.

    Mail: soren_fly@yahoo.com.

    ReplyDelete
  4. Sunt pe toate gusturile, diferite genuri, insa ceea ce m-au atras pe mine sunt posetele/plicurile. pur si simplu le ador modelele si preturile sunt foarte bune.
    deea_cz@yahoo.es

    ReplyDelete
  5. Sooo cute .... the cutest bags ever. Premiul e absolut 1 must in orice garderoba, super versatila si practica.

    ReplyDelete
  6. Suntem femei, iubim accesoriile, pantofii si gentile vor fi mereu in top!
    Posetele Dasha, sunt diferite, dar in acelasi timp isi pastreaza acelasi look, vintage, interesant, plin de "acel ceva"
    popescugabytza@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. Frumos concurs!

    Imi place Dasha.ro deoarece acolo pot gasi genti pentru orice ocazie, iar gentile nu sunt deloc plicticoase dar nici kitschoase.

    Mail: aleka_rock_rose at yahoo dot com.

    ReplyDelete
  8. Imi plac gentile nu numai pentru ca sunt un accesoriu stylish ce poate fi reinventat la infinit, ci si pentru ca au inauntrul lor universul unei femei.

    andrada.petrache@gmail.com

    http://fashionfondly.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. sunt foarte dragute, practice si stylish gentile. chiar imi plac.

    sleepinginthepast@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. Superbe gentile!!

    Imi place foarte mult acest blog.Va urmaresc cam de un an:D de cand v-am "descoperit". Tineti-o tot asa;)

    adelutza_chris@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. Imi plac gentile Dasha pentru ca au o eleganta ce imbina clasicul cu modernul, fara a atinge una din extreme: desuetudinea clasicului sau opulenta modernului.

    ReplyDelete
  12. Imi place aspectul lor calitativ si faptul ca sunt chic si foarte usor asortabile.

    Diana
    luce_diana@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. Gentile Dasha sunt actuale, adaptabile oricarei situatii. Materialele sunt cireasa de pe tort.

    jaya.saudade@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. Cel mai mult de pe site-ul lor mi-au placut gentile plic. Foarte dragute, iar cea oferita ca premiu este o piesa basic in garderoba oricarei femei. Imi place ca e foarte versatila: poate fi atat eleganta, cat si casual si merge purtata in multe combinatii.
    anaval.tina@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. Turtica Maria-Roxana18 March 2011 at 15:00

    Super! Exact geanta aceasta vroiam sa o comand cand am descoperit si eu site-ul, acum 1 saptamana, insa nu aveam alocati banutii pentru o geanta, pentru ca am aproximativ 20.

    Ce mi-a placut la ea? Are un pic de auriu (iubesc auriul) iar culoarea se potriveste perfect cu tinuta mea preferata.

    Va urmaresc prin Google cu Roxana T. si am dat Like la pagina de facebook.

    Adresa de e-mail: turtica_roxana@yahoo.com

    O primavara frumoasa!

    ReplyDelete
  16. Îmi plac genţile Dasha pentru că sunt rafinate, elegante şi conferă acel aer chic pe care toate îl adorăm.

    kaplias@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. Suntem femei, nu avem nevoie de un motiv pentru a iubi gentile... "De ce ne plac gentile?" e echivalent cu "de ce iubim barbatii?".

    ReplyDelete
  18. Sunt foarte dragute gentile Dasha,potrivite pentru diferite ocazii;sunt elegante,casual,chic.
    Geanta oferita ca premiu e superba.
    Urmaresc blogul via GFC:Andreea♥
    Email:myblueberrynights.andreea@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. wow.....sunt superbe ....deci imi plac teribil de mult...dau o nota de eleganta si casual in acelasi timp, le poti asorta cu orice...si sunt de un efect garantat!...au trasaturi minimaliste si e clar ca orice femeie le va adora....eu una chiar le ador
    email: christina_dya05@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. Mi-au plăcut genţile de mică, de când am primele amintiri, şi singurele imagini pe care reuşesc să le evoc sunt ale poştei mamei, plină ochi de cele mai ciudate şi miraculoase lucruri. Gențile Dasha indeplinesc toate criteriile pentru a fi gențile ideale oricarei ocazii.
    Nomoredaruma@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. Imi plac gentile Dasha pentru ca sunt diferite, au stil si pot fi punctul de atractie al oricarei tinute.digeibubu@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. Din punctul meu de vedere geanta este accesoriul nelipsit din garderoba oricarei femei si pentu mine e un fel de "proprietate privata" unde accesul este interzis tuturor. Geanta este acel spatiu privat care reuseste prin forma, culoare (dar si prin continutul ei) sa imi reflecte mereu personalitatea, sau macar o eventuala stare de spirit :).

    Pentru ca o geanta poate spune totul despre posesoarea ei, pe dasha.ro fiecare isi poate gasi o geanta conform propriei personalitati deoarece diversitatea e mare.

    ____________________________________

    Va urmaresc prin bloglovin, dar si pe facebook.
    bbiusha@yahoo.com

    Multumesc pt ocazia de a participa!

    ReplyDelete
  23. Imi plac gentile Dasha pentru ca sunt moderne dar si accesibile ca pret. Sunt in sezon (am vazut multe genti in culori deschise- si arata foarte bine) si se pot purta atat la serviciu cat si la iesirea de dupa. :) te urmaresc pe facebook.

    nastrut.silvia@gmail.com

    ReplyDelete
  24. Gențile nu sunt niciodată prea multe ;) orice femeie mă înțelege, dat fiind faptul că nu ne place să ne repetăm. Gentuța plic e așa drguță, aș puteao asorta la orice...deja în cap îmi vin și variante, deci e tare drăguță și îmi place forma și practicitatea ei...
    am dat „like”/fan pe facebook
    macaru.diana@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. realmedana@yahoo.com
    I like this clutch because it is:

    D elicate
    A dorable
    S tylish
    H eavenly
    A bsolutely gorgeous

    ReplyDelete
  26. Imi plac gentile Dasha pentru ca sunt chic,dar in acelasi timp si functionale.Ele sunt cele care imprima o nota de personalitate oricarei tinute

    degetzik_arisma@yahoo.com

    ReplyDelete
  27. Poseta plic este superba. Are o culoare foarte versatila si se integreaza usor in completarea multor tinute. Daca va fi vreodata a mea, cu siguranta va da o nota chic outfiturile pe care le-as crea cu ajutorul ei...

    adelina.bortan@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. Gentile, precum si celelalte accesorii preaiubite de catre noi, pamantene, sunt un mijloc superb de a arata lumii cum si in ce stare suntem. :)
    De ce Dasha.ro? Pentru ca ofera genti mai necomune, estetice si functionabile.

    Va urmaresc pe bloglovin'.
    szolya@yahoo.com

    ReplyDelete
  29. Gentile Dasha sunt foarte dragute si pretabile la orice tinuta! :)

    mihaela_iordan@ymail.com

    ReplyDelete
  30. Sunt practice, dar in acleasi timp sic.

    Am dat "like" demult pe pagina voastra de facebook si, de asemenea, va urmaresc de ceva vreme via GFC.

    boheme.fille@yahoo.com
    http://boheme-fille.blogspot.com/

    ReplyDelete
  31. Pur si simplu gentile Dasha ajuta la descifrarea personalitatii femeilor, de asemenea de a face unica si deosebita fiecare femeie in parte.

    fluture.carmen@yahoo.com

    ReplyDelete

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)