Monday, 21 March 2011

Castiga invitatii la UNVEILED - Meet the Makers Behind the Labels!Sambata si duminica, 26 – 27 martie 2011, intre orele 12:00 – 20:00, Home Matasari (str. Matasari, nr. 17) va fi gazda celei de-a doua editii a targului de moda UNVEILED – singurul eveniment dedicat tinerilor designeri romani, aflati la inceput de drum.

Evenimentul va debuta vineri, 25 martie, de la ora 20:00, cu prezentarea catorva dintre tinutele pe care urmeaza sa le gasiti in cadrul targului si continua cu o expozitie de fotografie de moda a zece artisti novici, totul intr-o ambianta special conceputa de echipa Val Decor.

Sub indemnul “Meet the makers behind the labels”, Diana Flore, Florina Farcas, Carmen Chereces, Raluca Popa, Sergiu Chihaia, Alina Ene, Alexandra Ivascu, Ionut Alexandru Botez, Andreea Alina Popescu, Anamaria Silea – Sut, Ioana Ciolacu Miron si Florentina Giol va asteapta cu nerabdare pentru a va spune povestea din spatele noilor coletii.

Cele doua zile de targ vor sta sub semnul autenticitatii, fie ca vorbim despre design vestimentar, fotografie de moda sau elemente de design interior, toate sunt realizate cu pasiune si dedicare de catre cei mai tineri si talentati artisti.

Cu o experienta de peste 6 in amenajari interioare, echipa Val Decor, reprezentata de Alia Bakutayan şi Daniel Tufiş, este invitata noastra speciala pentru a desavarşi aspectul creativ si nonconformist al evenimentului.


Concurs:

Acordam 5 invitatii la Unveiled. Cu invitatia vei avea acces gratuit la eveniment plus un ceai/o cafea si un cupcake. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne spui care este tanarul designer roman care iti place cel mai mult printr-un comment la acest post.

Concursul se incheie vineri la ora 20.00, in aceeasi seara cei 5 castigatori vor fi anuntati.


Va aşteptam la UNVEILED pentru experienţa unui targ de moda inedit!

No comments:

Post a Comment

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)