Thursday 24 March 2011

And the Oscar goes to … H&M



Este joi, ora 8 seara si ma indrept catre flag store-ul H&M de la Unirea unde are loc deschiderea neoficiala a mult asteptatului brand. De la departare vad reflectoarele care semnalizeaza locatia, dar micul soc incepe sa apara gradat odata ce vad sagetile de pe strada care iti indicau drumul catre magazin. Socul a ajuns la momentul intens cand in fata magazinului am vazut un ponton tip red carpet, astfel incat daca ti-ai fi imaginat ca esti la Oscaruri ar fi fost mai plauzibil decat faptul ca te aflai la lansarea unui magazin accessible fashion. Trecand printre multimea de fotografi si invitati mult mai elegant imbracati decat m-as fi asteptat (credeam ca va fi o lansarea tip presa) am ajuns intr-un moment care mi-a sporit indicatorul de soc, vazand persoanele care ne puneau bratari la mana. Imediat am facut asemanarea cu iesirea in club sau la un concert si am continuat cautand o figura friendly si cunoscuta cu care sa imi pot impartasi uimirea ajunsa la un grad destul de ridicat.
Nu stiai cum sa fugi mai repede de primii metrii de la intrare care erau ocupati cu fotografi si imediat, la pragul de intrare, de o multime de chelneri care te asaltau cu ,,the welcoming champagne". De altfel, universul din interiorul magazinului nu era prea diferit de ,,the glam welcoming" de afara, chelneri cu aperitive frantuzesti la tot pasul, invitate in rochii de seara, si celebritati. Ca tot a venit vorba de celebritati, ar trebui sa stau putin sa ma gandesc la pe cine nu am vazut la eveniment. Incep mentionarile astfel: tot ceea ce tine de Media Pro, nu oricand poti face shopping cot la cot cu Andreea Esca si sa te plimbi prin haine pe langa actorii Acasa tv crezand prentru o secunda ca ai intrat pe platourile de filmare ,,Iubire si onoare”. Cotinui cu personaje din lumea modei, printre care unele pe care le vedeam pentru prima data la un eveniment: Venera Arapu sau Maria Marinescu. Nu au lipsit desigur bloggerii de moda si redactorii si fashion editorii de a publicatii de moda. Mi-am petrecut seara de shooping impreuna cu Denisa, intalnindu-ne la tot pasul cu multi fashionable friends:)



Plusuri
1. Este un moment fericit faptul ca in sfarsit H&M a venit in Romania si faptul ca si-a pus amprenta intr-un mod grandios este doar de aplaudat. Multe dintre preturi sunt foarte accesibile si mult mai mici fata de oricare alt magazin de pe piata, astfel H&M poate deveni usor primul magazin la care sa apelezi cand ai nevoie de ceva si ai un buget redus.
2. Asa cum ma asteptam angajatii sunt de nota 10+
3. Ideea de event tip special shopping cu reducere

Minusuri
1. Presa si vedete, o mica discrepanta intre fastuozitatea vedetelor, unele venite in regim de cocktailuri in antiteza cu o partea din presa si bloggeri veniti pentru shopping, poze, dat raport despre eveniment
2. Cozi la casa, cozi la cabina de proba, multa aglomeratie

In concluzie, ca si blogger pentru Bucharest style, astept ca H&M sa influenteze pozitiv tinutele pe care le voi intalni Raluca si cu mine pe strada, desigur si pana acum am gasit tinute cu item-uri H&M, insa dorim sa se inmultesca si cand zic inmulteasca vreau sa subliniez ca schimbarea nu vreau sa fie una de tip uniforma, ci una de tip creativ. H&M are multe piese basic care pot capata o turnura diferita foarte usor, iar piesele pe care toti le vor achiziotiona , vor iesi instant din banal, combinate intr-un mod atipic, asta vreau sa vedem. Asa ca spor la shooping si asteptam cu nerabadare sa va suprindem pe strazi creativitatea.



10 comments:

  1. Buna! Felicitari pt. blog, il urmaresc din prima zi de cand am inceput sa scriu si eu si mereu gasesc idei minunate care sa ma inspire in outfiturile de zi cu zi.
    Ma bucur enorm ca in sfarsit H&M au venit si la noi (la Bv se deschide astazi), desi intelesesem ca preturile vor fi destul de piperate, comprataiv sa spunem cu Austria, de unde mi-am mai cumparat si eu.. Oricum ar fi, sunt vesti bune! :)
    Keep up the good work with the blog!

    ReplyDelete
  2. Thanks, sunt bune preturile, shopping placut:D

    ReplyDelete
  3. Wow!! Foarte tare, so jealous!! Sper ca la deschiderea din Timisoara sa fie la fel!

    Awesome article & great blog,e tot timpul o placere sa vad un post nou de al vostru!! :)

    ReplyDelete
  4. abia astept si eu sa merg la cumparaturi saptamana viitoare :D sper sa mai gasesc ceva :))

    ReplyDelete
  5. Vai deci cat as fi vrut sa fiu acolo! Abia astept sa dau o raita maine, sa compar cu ceea ce am vazut in Lisabona, ca preturi si tot. :D Super postarea!

    ReplyDelete
  6. Sincer, si eu m-am speriat cand am vazut atatia fotografi si covorul rosu :)) Nu stiam cum sa trec mai repede de ei. una peste alta, au lucruri dragute, insa imi pare rau ca nu aveau in magazin ce era postat pe site, pt ca alea ma interesau pe mine, am stat la coada la casa cam jumatate de ora si a fost inghesuiala cam mare. nici nu vreau sa imi inchipui cum o sa fie azi.

    ReplyDelete
  7. Foarte interesanta atmosfera descrisa de tine. Mi se pare ciudat ca s-a facut atata tamtam pe tema H&M in randul celebritatilor din Romania, avand in vedere ca de obicei la noi firma conteaza mai mult decat stilul... Sa fie oare vreo schimbare de mentalitate pe drum? Spotted: rochia roz din colectia Lanvin for H&M. Dragut ca lumea s-a gandit sa-si scoata H&M-urile la plimbare pentru ocazia asta :))

    ReplyDelete
  8. Si eu am fost surprinsa. Evenimentul mi'a intrecut asteptarile. Desi nu sunt toate lucrurile de pe site, unele le'am regasit si aici. Colectia este ok din toate punctele de vedere. Cat despre coada, pe final, in jurul ore 23-23:30 nici coada nu a mai reprezentat o problema, aglomeratia se risipise,perfect pentru o sesiune de shopping.
    Aveti idee cum pot intra in posesia fotografiilor oficiale de la eveniment? Initial am inteles ca le vor publica pe site'ul lor, dar sunt de negasit:-s
    Multumec:*

    http://misst-befashionable.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. @Fashionthroughtravel: Da si eu imi ziceam dar nu sunt cam ieftine unele haine pentru vedetele din Romania. Acea rochie roz a fost favorita mea din acea seara, cred ca i-a apartinut cuiva chiar de la H&M.
    @MIss T: Am intrebat pe cineva de acolo de unele lucruri de pe site si mi-a spus ca vor mai veni saptamana viitoare. Da, de la 23 am vazut ca s-a mai golit si era ideal de shopping. Nu stiu nimic despre pozele oficiale:(

    ReplyDelete
  10. Si eu ma bucur ca s-a deschis, in sfarsit, H&M si in Romanica noastra. Inca nu am vizitat magazinul ca nu imi place deloc aglomeratia si nici nu prea gasesti marimile la raft. Dupa ce trece un pic febra asta, abia astept sa vad ce gasesc fain.

    Luiza,
    Lifestyle Philosophy

    ReplyDelete

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)