Wednesday 16 February 2011

Inspirational style - Gina


Gina poarta bluza in dungi de la Zara, sosetele overknee le am de la Takko, botine Asos, caciula Pull n Bear si accesorii vintage


1. Care este stilul tau vestimentar?
Cu siguranţă sunt adepta unui stil propriu şi încerc pe cât posibil să fiu cât mai atipică sau diferită. În acelaşi timp, pot spune că nu mă îndepărtez de trend-uri, ţin pasul, dar într-un mod propriu. Stilul vestimentar care mă reprezintă e cel nonconformist, casual-funky, cu outfit-uri colorate, pline de viaţă, accesorizate.

2. Care este piesa ta favorita din garderoba?
E atât de greu să mă focusez pe o singură piesă şi să o declar favorită, pentru că s-ar supăra celelalte:)). Dar totuşi, dacă arunc o privire printre “piese”, constat că iubeeeesc vesta din blugi, pe care am forjat-o vara asta, am luat-o în toate combinaţiile posibile şi care m-a scos la liman de multe ori. Da ştiu, şi ea ma iubeşte pe mine ;)).

3. Care sunt magazinele tale favorite?
SH-ul este cu siguranţă conceptul de magazin preferat sau magazinele Vintage (sună altfel). Deşi înainte eram destul de reticentă, am descoperit că se pot descoperi hăinuţe îngrijite, aproape noi, într-o stare foarte bună. Depinde de noroc ;). Şi când zic noroc, spun că am găsit ceva chestii drăguţe în SH de la firme ca: Zara, H&M, Asos, Pull n Bear. Alte magazine ar mai fi: Cropp Town, Converse (bascheţii), C&A (accesorii simpatice), Claire`s (accesorii f tari) şi la Outwear am găsit lucruri drăguţe, Mini Prix de asemenea. Având în vedere că sunt înnebunită să-mi cumpăr de fiecare dată câte ceva nou, am învăţat să fac shopping cu cap şi cu mai puţini bani cheltuiţi! Şi da se poate!

4. Spune- mi un truc vestimentar?
Hmmm…hai că-ţi zic. Tumblr, e o platformă de socializare de tip microblogging. Poţi posta de la imagini, video-uri, până la citate, text, s.a. Ei bine, pe blog-ul meu postez tot ce mi se pare mie fresh. E pe principiul, n-ai inspiraţie? Dai un click şi vezi ce au mai postat prietenele tale fashioniste. E un altfel de truc vestimentar, dar pe bune că funcţionează. Un altul, de data asta for real, e un accesoriu. Imi plac enorm de mult ceasurile colorate, din plastic (vezi Paul Frank) sau brăţările rock. Dacă la o ţinută oarecare pun un astfel de accesoriu, schimb total toată imaginea. Arată tare toată ţinuta şi clar accesoriu face diferenţa!

5. Care sunt tendintele tale preferate din acest sezon? În continuare îmi place blugul şi anume: trashy jeans, pantalonii scurţi din blug cu talie înaltă, cămaşa din blug e fresh. Tot ce e flower e power:). Imi plac tricourile “lălâi” (cum îmi place mie să le zic), fustele cu talie înaltă, leggings-urile de toate culorile şi cu diferite modele, şosetele overknee, botinele rock, şi multeee altelee.

6. Predictii pentru noul sezon SS 2011.
Outfit-uri cu atitudine!



Viziteaza-i profilul de chictopia aici si blogul de inspiratie personala aici

2 comments:

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)