Monday 13 December 2010

Inspirational style - Katy M



1. Care este stilul tau vestimentar?
Stilul meu vestimentar este destul de eclectic, depinde mult de starea de spirit pe care o am intr-o anumita perioada de timp, de hobby-uri si de anotimp, imbina texturi si piese diferite sau contrastante. In trecut, pentru multa vreme, stilul care ma caracteriza era foarte dark, cu influente goth, si asta se mai observa si astazi in unele tinute. Imi place sa port haine taiate sau rupte intentionat, de exemplu pulovere lasate sa se desire intr-o anumita zona si colanti taiati, sau de vinilin, geci de piele sintetica cu tinte, sau accesorii glam-rock. Nu, nu doar pentru ca sunt la moda, asa cum o fac majoritatea, spre deosebire de ei, reprezinta o parte din mine, din trecutul meu. Sentimentul de apartenenta la turma nu m-a incantat niciodata, dar din pacate, hainele pe care le cumpar din magazine urmaresc trend-urile actuale, de aceea stilul meu ajunge sa fie partial in concordanta cu aceste trenduri, si partial impotriva lor.

2. Care este piesa ta favorita din garderoba?

Un set de la Miss Sixty, colier si bratara, de care stiu ca nu ma voi plictisi niciodata.


3. Spune- mi un truc vestimentar.

Orice tinuta ai adopta, atata timp cat ofera o expresie sincera a ceea ce esti cu adevarat, te va face sa te simti foarte bine in pielea ta. Evita falsul, si orice tinuta care nu te reprezinta, chiar daca este cea mai la moda. If it ain't you, it's worth nothing!


4. Care sunt tendintele tale preferate din acest sezon?

Iarna si toamna imi ofera ocazia de a ma juca cel mai mult cu piesele vestimentare, sa adopt un stil mai incarcat, imi place sa port rochii din dantela combinate cu suprapuneri de cardigane/pulovere, esarfe, fulare, sacouri, de texturi si imprimeuri diferite. In schimb, primavara si vara merg pe un stil vestimentar mai simplu, dar ma concentrez mai mult pe accesorizarea tinutei.


5. Predictii pentru noul sezon SS 2010
Observ ca targurile de haine si accesorii handmade si vintage sunt organizate din ce in ce mai des si se bucura de un succes cat mai mare, deoarece acolo se pot gasi piese superbe, deosebite, si cred ca este o placere pentru fiecare sa detina produse unicat. Cred ca pe viitor aceste targuri se vor bucura de o popularitate si atentie cat mai mare, si asta pe buna dreptate, unicitatea si deosebitul sunt demne de aprecierea noastra, mai ales odata cu revenirea curentului vintage.. este cuvantul si stilul prezent pe buzele si in garderoba tuturor.

For more of her looks, check her Lookbook, here

2 comments:

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)