Thursday 18 November 2010

Inspirational style - Laura C

We first had in mind to make ,,Inspirational style" in order to show the fashionistas from Bucharest. But afterwards we decided to also promote the fashionistas with fabulous personal style from other cities too. We already showed you some from Arad and Ploiesti and today we present to you Laura from Timisoara.

1. Care este stilul tau vestimentar?

Nu am un stil bine definit de aceea ma feresc sa raspund la intrebari de genul acesta. Este putin cam costisitor sa-mi tot schimb stilul vestimentar dar din pacate nu am incotro. Imbrac ce imi place fara sa tin seama neaparat de trenduri, dar cred totusi ca acestea ma influenteaza in mod puternic.

2. Care este piesa ta favorita din garderoba?

in ultimu timp imi plac enorm palariile de toate felurile.

3. Spune- ne un truc vestimentar

Hmmm, truc vestimentar, nu prea cred ca am asa ceva. Cred ca in primul rand trebuie sa te simti foarte bine intr-o tinuta pentru a o purta cu atitudine. Nu trebuie sa porti o tinuta pt ca este la moda sau pt ca statea foarte bine pe o vedeta, trebuie sa simti in primul rand ca este "a ta" si ca te reprezinta.

4. Care sunt tendintele tale preferate din acest sezon?

Imi place enorm trendul lansat de Balmain, cel al printesei razboinice. Cred ca as fi in stare sa schimb toata garderoba mea pe o rochie din colectia lor. Lol, si as purta-o peste tot: la scoala, la piata, la shopping ca doar nu as mai avea nimic cu ce sa ma imbrac.

5. Predictii pentru noul sezon SS 2011

Din cate am observat eu se vor purta in continuare rochiile maxi, salopetele si sabotii cu talpa de lemn. Ca de obicei, vom avea parte de multa cuoare, printuri florale si tinute in culori pastel.

Cred ca piesa vedeta a sezonului primavara-vara 2011 va fi camasa alba, deci merita sa investiti in una de calitate.

Nu trebuie sa ne grabim insa sa trasam tendintele deoarece mai nou acestea sunt impuse si de bloggeri si street style, deci trebuie sa mai asteptam putin sa vedem ce tinute vor aborda si acestia.

Check out her personal style blog here

6 comments:

  1. Laura is awesome:) Love her style

    ReplyDelete
  2. She is so fabulous. Cred ca poate concura fara probleme cu cele mai bune fashion bloggers din lume in momentul de fata.

    ReplyDelete
  3. Nice blazer! I like her style.
    Ada

    ReplyDelete
  4. Awesome! Nu-mi vine sa credca nu stiam de ea. Shame on me!

    ReplyDelete
  5. O stiu pe Laura de foarte multa vreme de pe un site international de fashion si ea stie foarte bine ca intotdeauna am admirat stilul ei! You rock, girl!

    ReplyDelete

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)