Friday 26 November 2010

Inspirational style -Alina


Alina poarta o tinuta care desi contine piese vintage are un aer futurist.

1. Care este stilul tau vestimentar?

Inca nu sunt fidela unui anumit stil vestimentar si asta probabil se datoareaza faptului ca sunt oarecum incepatoare in acesta arta. Deocamdata testez, combin diferite stiluri pana cand voi avea maturitatea necesara sa ma hotarasc.
Insa pot spune ca cel mai mult imi place sa adopt stilul casual chic cu influente glam, urbane, etno, rock dar si stilul vintage.
Aproape niciodata nu aleg stilul elegant si clasic.

2. Care este piesa ta favorita din garderoba?

Momentan, cred ca cel mai mult imi place o caciula pe care mi-am luat-o de la Zara cu doi ciucuri. O pot purta foarte simplu cu o pereche de blugi sau joggers dar si cu o rochie casual si niste botine.

3. Spune- mi un truc vestimentar

Cel mai "wow" efect, care am vazut ca functioneaza la majoritatea fetelor este dat de pantalonii evazati si foarte lungi. Iti face niste picioare interminabile, chiar mai subtiri si arati foarte chic si sexy ;) Acelasi efect il au si pantalonii drepti, cu talie inalta si lungi pana in pamant, bineinteles, in ambele cazuri, purtati cu tocuri inalte. Iar daca ii asortezi cu un sacou, o geaca de piele si un plic, nu ai cum sa dai gres.

4. Care sunt tendintele tale preferate din acest sezon?

Tendintele mele preferate din acest sezon sunt cele lansate de Isabel Marant: influente retro, jachete tip biker, pantaloni de piele sau paiete 3/4, bluzoane tip angora, pantofii de piele cu botul ascutit (preferatii mei).

5. Predictii pentru noul sezon SS2011

Imprimeurile cu fructe, outfit-urile monocromatice, culori pastelate dar si portocaliu, roz, bleo ciel, verde fistic, galben.


Puteti vizita blogul Alinei aici

2 comments:

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)