Monday 18 October 2010

Lansarea albumului ,,City of paper" Dekadens

Cand? Vineri, 22 octombrie - 8:30pm
Unde? Kulturhaus Bukarest, Str. Sf. Vineri nr. 4, Bucureşti


Kulturhaus Bukarest găzduieşte pe data de 22 octombrie, de la ora 20:30, lansarea celui de-al doilea album al trupei Dekadens, numit "City Of Paper".

Pentru că decorul ce-i înconjoară nu-i mai mulţumeşte, membrii trupei Dekadens, adică Andreea Lupescu (voce), Janin Pasniciuc (chitară, samplers) şi Andrei Petrilă (tobe) se decid să-şi creeze un oraş propriu. Unul de hârtie pe care să-l modeleze aşa cum doresc atunci când totul în ...jur devine banal. City Of Paper.

City of Paper are primar (Pierre), ştiri (News on the radio), lumini (Neon Lights), copii (Kids), infracţiuni (Outlaws), muncitori (Work it). Este un oraş aparte, not Typical în care limba oficială este engleza şi în care decorul este alcătuit din bucăţi de hârtie (Piece of Paper). Nu suntem în Babylon, deşi uneori ne-am dori şi visăm Constelaţii Violet(Violet's Constellations) care nu ne aparţin, însă ni se potrivesc de minune. Întotdeauna e loc de un reset urmat de un Fix me up (ascuns bine) după care putem să începem and do it all over again. Căci e în engleză. Şi nu e o poveste meticulos creată, ci un puzzle cu 3 autori care s-au lăsat purtaţi de instincte.



Invitaţi speciali ai evenimentului vor fi Artan şi Răzvan (Partizan) iar în deschidere vor cânta alţi prieteni ai trupei, Perfect Zero For Infinity.

Perfect Zero for Infinity este un proaspăt proiect bucureştean de post hardcore/emo/punk care se bucură de o atenţie crescândă în cadrul scenei underground din localitate. Trupa are o aură de "supergrup", fiind compusă din muzicieni consacraţi: Sorin (voce, E.M.I.L.), Vlad (chitara, voce, Pistol Cu Capse), Bebe (bas, Chester), Tavi (chitara)şi Andrei (tobe, Pistol Cu Capse). Sound-ul abordat combină influenţe vizibile pop-punk-rock gen E.M.I.L., fiind adăugate însă noi dimensiuni muzicale, de la bridge-uri atmosferice de mare efect, la scream-uri neaşteptate şi brutale, totul fiind înglobat în piese aşezate şi lucrate atent.
Mai multe detalii şi patru piese disponibile pentru streaming găsiţi pe myspace-ul trupei: www.myspace.com/perfectzeroforinfinity.


Porţile oraşului şi ale clubului Kulturhaus se deschid la ora 20.30, iar la 21.30 fix ne apucăm de construit în stilul Dekadens.

Preţul unui bilet este de 20 ron, iar primele 200 de persoane primesc CD-ul cadou.



Dekadens

Iar daca ne gandim la subiectul moda, la un concert Dekadens vei gasi un mix foarte creativ intre muzica si cele mai trasnite si originale costume de scena.



http://dekadensmusic.wordpress.com/

http://www.myspace.com/dekadens

1 comment:

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)