Friday 17 September 2010

Inspirational style - Laura




Laura poarta: pantaloni de la vero moda, cardiganul mov de la tonka, topul albastru de la mini prix si sandalele de la un magazin de langa unirea no name

1. Care este stilul tau vestimentar?


Foarte colorat si indraznet. Sunt influentata de cultura japoneza si coreeana, iar asta se poate observa in tinutele mele. As spune ca stilul meu este feminin, dar in acelasi timp dur, edgy. Combin adesea piese feminine, cum ar fi rochii sau fuste cu bocanci si adidasi high top.

2. Care este piesa ta favorita din garderoba?


Imi este foarte greu sa aleg un singur obiect, dar cred ca blazer-ul meu albastru de la Zara este ocupantul primei pozitii. De cand l-am observat in tinutele lui Taylor Tomasi m-am indragostit si am zis ca trebuie sa-l adaug in garderoba mea.


3. Spune- mi un truc vestimentar


Poarta ceea ce te defineste si nu vei da gres niciodata. Hainele trebuie sa reflecte personalitatea noastra, nu neaparat ultimele tendinte in moda.


4. Predictii pentru noul sezon


Deoarece situatia economica la nivel mondial este inca subreda, cred ca moda va deveni mai accesibila oamenilor de rand, care nu-si permit sa isi schimbe garderoba de la sezon la sezon.

Designerii se vor feri sa mai experimenteze cu imprimeuri si culori, asa ca, tendintele din sezonul trecut se vor pastra.


Blogul personal al Laurei: http://tenshistylesarang.blogspot.com

7 comments:

  1. Multumesc mult pentru post-ul acesta, sunt super incantata ca am avut ocazia sa apar la aceasta sectiune. Keep up the fantastic job girls, you rock ♥

    ReplyDelete
  2. Fetelor, ati aparut in revista Joy. Am pus pozele pe blogul meu. :)
    Va spun asta in caz ca poate n-ati aflat. :):D
    Felicitari!

    ReplyDelete
  3. :x ii ador stilul , ca vorbea Anda de Joy, insf baga si romanii in seama blogeritzele de fashion de aici:) meritati girls ♥

    ReplyDelete
  4. O stiu de ceva timp pe Laura!:D Felicitaaaari!!

    ReplyDelete
  5. felicitari Laura! imi place enorm tinuta care ai ales-o sa te reprezinte. cred ca e una din preferatele mele!

    ReplyDelete
  6. Hei Laura felicitari! Meriti cu desavarsire postul, bravo inca odata!

    ReplyDelete

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)