Sunday 5 December 2010

Inspirational style - Anaivilo



1. Care este stilul tau vestimentar?

In adolescenta mea era convinsa ca sunt o gothic lolita; eram innebunita dupa acest stil si incercam sa imi gasesc haine dar fara prea mare reusita. Apoi, am tot experimentat am devenit din ce in ce mai pasionata de moda. Acum am ajuns la concluzia ca cel mai des adopt stilul casual-chic, desi imi place sa experimentez diverse alte tinute, nu pot sa zic ca ma si indragostesc de ele. In orice caz.. toate tinutele mele se invart in jurul aceluiasi stil. Niciodata nu ma veti vedea in haine office sau prea elegante.

2. Care este piesa ta favorita din garderoba?

Piesa mea favorita...Cu siguranta e jachetica mea din catifea albastra care am si postat-o pe blogul meu. Este o comoara pentru mine, pentru ca sunt innebunita dupa catifea

3. Spune- mi un truc vestimentar

Truc vestimentar pe care il folosesc ori de cate ori merg la shopping: incerc sa imi caut o piesa statement sau care merge cu absolut orice alta piesa vestimentara pentru a crea diferite stiluri; de fiecare data cand merg la shopping ma intreb: " cu ce pot sa imbrac asta?" altfel daca o iau doar pentru ca o ador, va sta degeaba in dulap. Apoi, nici nu are rost sa iti creezi cu totul alt stil doar pentru o jacheta sau o fusta. Este econom.

4. Care sunt tendintele tale preferate din acest sezon?

Imi plac mult influentele din anii '50 pe care le-am vazut la Vuitton, Marc Jacobs, Prada, pentru ca mi se pare ca accentueaza feminitatea foarte tare. De altfel imi place aceasta explozie de dantela, desi nu detin hainute de acest gen, tot incerc sa imi confectionez. Alt lucru care mi-a placut sunt straturile! Asta ador de fiecare data cand vine sezonul tomna-iarna. Poti sa asortezi o gramada de texturi (sunt fan matase-lana/tricotaj) , culori si imprimeuri si sa arate super!

5. Predictii pentru noul sezon SS2011

De obicei primavara reprezinta explozie de flori. Anul trecut am vazut multe imprimeuri cu flori in tot felul de forme si culori, si cu siguranta vom avea si anul acesta. Ce am mai observat este folosirea albului foarte mult si multe influente din anii '70, adica pantaloni evazati, bluze gen ie din materiale naturale. Am vazut fluiditate multa, rochii lungi si in general o tendinta spre minimalism. Vorba aceea "less is more".

Puteti vizita blogul ei aici

5 comments:

  1. superb!si eu port ciorapi colorati si adopt tinute mai colorate.

    ReplyDelete
  2. Wow! Color! Amazing! Love your blog btw...

    .....Megan

    ReplyDelete
  3. Imi place mult stilul ei, poate pt ca ma regasesc in multe dintre tinutele ei. Poarta mereu culori vii si nu se fereste de piese statement. Felicitari pt ca reusesi sa iesi din tipare.

    ReplyDelete
  4. E o prezenta minunata in blogosphera!

    ReplyDelete
  5. da, da...superba :X i-am descoperit si eu blogul and i just love it!

    ReplyDelete

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)