Thursday 11 August 2011

Inspirational style-Anna



1. Care este stilul tau vestimentar?
Eclectic. Am zile in care vreau sa arat ca si cum ma asteapta pe platourile de filmare de la Mad Men, zile in care vreau sa folosesc neaparat cureaua mea cu tinte din vremea adolescentei emo si zile in care ma simt bine in blugii scurti si un tricou larg. Imi plac hainele, de toate felurile, si nu cred ca pot ramane fidela unui singur stil. I'm quasi-polar like that.

2. Ce te inspira?
Ma inspira filmele si serialele, sunt a tv & movie addict, ma uit la prea multe pentru binele meu. Ma uit la Boardwalk Empire si vreau perle si voalete, ma uit la Constantine si vreau camasi albe si skinny ties. Hollywood is my stylist :)

3. Care este piesa ta favorita din garderoba?
Imi iubesc toate rochiile cu o pasiune arzatoare. Am o pereche de sandale roz de la Zara cumparate recent pe care probabil o sa le port pana se rup si bratarile metalice primite in cadou de la mama mea care a realizat in sfarsit ca nu o sa port vreodata zestrea de cercei mici, delicati de aur pe care ii tot aduna.

4. Ce magazine si ce designeri preferi?
De la noi ma rezum la cele de duzina, gen Zara, H&M si Depot 96, dar cumpar de oriunde atata timp cat imi place obiectul vestimentar. Cand merg in vacante pe afara prefer magazinele lor vintage sau targurile pentru ca acolo gasesti lucruri interesante si iesite din comun.
Designeri preferati sunt Christopher Bailey la Burberry pentru ca as poarta doar hainele facute de el pentru restul vietii si nu m-as satura, YSL, Sonia Rykiel, Proenza Schouler, Anna Sui, Bottega Veneta, Derek Lam, Pringle of Scotland, Lanvin si mereu am spus ca daca o sa fiu vreodata printesa o sa ma imbrac numai in Christian Dior by John Galliano.

5. Care sunt tendintele tale preferate din sezonul SS2011?
Culori, culori si multe culori. Pana acum cativa ani purtam tinute all-black asa ca acum sunt gata sa ma inec intr-un curcubeu.

6. Ai un fashion icon preferat?
Am un giant girl crush pe Diane Kruger, in ochii mei nu greseste niciodata. O iubesc pe Emma Stone (from one fake redhead to another) si mi se pare ca are un stil impecabil, Debbie Harry si David Bowie pentru ca am copilarit cu ei, Keira Knightley arata mereu ca o zeita pe covorul rosu. La barbati mereu i-am apreciat pe Marlon Brando (thank you mom for this one!), Colin Firth si Ryan Gosling. Iar cand imbatranesc sper sa fiu la fel de awesome ca Iris Apfel!

7.Care crezi ca sunt locurile din Bucuresti unde se intalnesc cele mai fashionable persoane?
Orice targ de fashion este un deliciu vizual, admit ca ma duc la ele doar ca sa ma holbez la toate tinutele frumoase ;))

8.In final, spune-ne un truc vestimentar.
It's mostly about the shoes, pe asta ma bazez eu in ultimul timp. Si nu neaparat un truc, dar motto-ul meu in viata tinde sa fie: "People will stare. Make it worth their while."

Blogui ei il puteti vizita aici

7 comments:

  1. Este o dulce! O ador, amuzanta si foarte deschisa! :D

    ReplyDelete
  2. Love her colorful dress!

    The Styleseer
    http://styleseer.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Love Anna - she's my fashion and TV shows& movies addict soul mate!:)

    ReplyDelete
  4. Imi place stilul ei!

    ReplyDelete

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)