Monday 16 May 2011

Inspirational style -Catalina




Catalina poarta: pantofi Zara, rochie Bershka, jacheta No name.


1. Care este stilul tau vestimentar?
Hainele completeaza si pun in valoare personalitatea. Nu adopt acelasi stil vestimentar in fiecare zi, m-ar plictisi teribil acest lucru. Chiar daca imi place o tinuta de inspiratie rock sau o rochie care ma duce cu gandul la Alice in Tara Minunilor, selectez acele elemente care mi se potrivesc. Nu pot sa imi incadrez stilul vestimentar in niste tipare prestabilite, in schimb aleg sa ma imbrac cu acele haine in care ma simt ‘eu’.

2. Ce te inspira?
I love people watching. Ma inspira o palarie purtata cu stil, o cravata pe post de curea, culoarea unei umbrele asortata cu pantofii, o batista din matase in buzunarul unui sacou, si lista poate continua.

3. Care este piesa ta favorita din garderoba?
Momentan sunt indragostita de un plic oversized din piele de sarpe in nuante de khaki, mustar, caramiziu si verde, cu un detaliu din pene absolut genial.

4. Ce magazine si ce designeri preferi?
Imi plac piesele vintage, pe care le cumpar fie de la targurile de profil, fie online. Port haine ‘no name’, pe care le achizitionez… de oriunde. Schimband registrul, ma incanta din ce in ce mai mult Haider Ackermann, este interesant cum a jonglat in ultima colectie cu linii simple si detalii sofisticate, iar viziunea sa asupra clasicei biker jacket m-a fascinat, pur si simplu. Ma inspira creatiile lui Christophe Decarnin pentru Balmain si urmaresc de fiecare data cu placere prezentarile lui Jean Paul Gaultier pentru Hermes.

5. Care sunt tendintele tale preferate din noul sezon SS2011?
Imi place toata aceasta nebunie inspirata de boemii ani 70 si mai ales imi place starea de spirit pe care o transmite o astfel de tinuta. Incepe sa ma oboseasca trendul color block, am senzatia ca a fost inteles putin gresit, in sensul in care am vazut destul de multe tinute ‘fortate’, tinute care tipa pur si simplu: curcubeu.

6. Ai un fashion icon preferat?
Da, Audrey Hepburn, and the rest is history.

7. Care crezi ca sunt locurile din Bucuresti unde se intalnesc cele mai fashionable persoane?
Prefer sa nu dau nume pentru ca ar fi o lista incompleta, mi s-a intamplat sa vad persoane cu stil pe strada sau la cumparaturi .

8. Cum e sa lucrezi ca personal shopper?
Am inceput proiectul Armoire Ideale din dorinta de a aduce in viata celor care se adreseaza mie bucuria frumosului. Cea mai mare satisfactie pe care acest job mi-a oferit-o pana acum este increderea si transformarea pe care clientele mele au cunoscut-o. Cred ca haina il face pe om, dar omul este cel care o alege. Este fascinant sa vezi cum impreuna cu cei care vor sa isi depaseasca universul estetic, reusesti sa cladesti, sa transformi, sa pui in valoare si sa desavarsesti stilul personal.

9. In final spune-ne un truc vestimentar
Cred ca exista o frumusete latenta in fiecare dintre noi si mai cred ca nu trebuie sa ai 90-60-90 pentru a arata si pentru a te simti bine. Incearca sa iti gasesti identitatea estetica si alege doar acele haine care te imbraca in adevaratul sens al cuvantului, care te definesc, astfel incat sa poti purta tu hainele si niciodata ele pe tine.

Site-ul ei aici

1 comment:

 
Countomat website statistics and webcounter (Statistik and Logfileanalyse, Statystyk, Statistici, Statistique)